HALK OYUNLARI ŞÖLENİ SONA ERDİ

23.04.2018 - 12:15, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3980+ kez okundu.
 

HALK OYUNLARI ŞÖLENİ SONA ERDİ

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından İlimizde yapılan Halk Oyunları Gurup Şampiyonası sona erdi.

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından İlimizde yapılan Halk Oyunları Gurup Şampiyonası sona erdi. 40 takımdan 800 sporcunun mücadelesinde ilimiz takımlarından Cotyora Spor Kulübü Düzenlemesiz dalda Gençlerde 2. Büyüklerde 3.Ünye’nin Dünkü Çocukları Spor Kulübü Düzenlemeli dalda Büyüklerde 2., oldu Şampiyonayı değerlendiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç “ Her hafta ilimizde büyük bir spor organizasyonu düzenliyoruz, faaliyet takvimimizde 10 tane daha ulusal faaliyet var, yeni faaliyetlerde ilimize gelmeye devam ediyor. Özellikle kültürel mirasımızın en önemli değeri Halk Oyunlarının ilimizde yapılmış olması bizleri çok mutlu etti. Yarışmalar kardeşlik havası içinde geçti. İlimiz takımları Halk Oyunlarında her geçen gün artıyor, özellikle yarışma performansları çok güzeldi. Halk Oyunları Grup Yarışmalarına destek olan Türkiye Halk Oyunları Federasyonumuza, Valiliğimize, Büyükşehir Belediyemize, yarışmaların Ana Sponsoru Altınordu Belediyemize, Halk Oyunları Bölge ve İl Temsilcimize teşekkür ederiz. Ordu Spor Kenti olma yolunda emin adımlarla ilerliyor” dedi.
Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından İlimizde yapılan Halk Oyunları Gurup Şampiyonası sona erdi.

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından İlimizde yapılan Halk Oyunları Gurup Şampiyonası sona erdi.

40 takımdan 800 sporcunun mücadelesinde ilimiz takımlarından Cotyora Spor Kulübü Düzenlemesiz dalda Gençlerde 2. Büyüklerde 3.Ünye’nin Dünkü Çocukları Spor Kulübü Düzenlemeli dalda Büyüklerde 2., oldu

Şampiyonayı değerlendiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç “ Her hafta ilimizde büyük bir spor organizasyonu düzenliyoruz, faaliyet takvimimizde 10 tane daha ulusal faaliyet var, yeni faaliyetlerde ilimize gelmeye devam ediyor.

Özellikle kültürel mirasımızın en önemli değeri Halk Oyunlarının ilimizde yapılmış olması bizleri çok mutlu etti. Yarışmalar kardeşlik havası içinde geçti. İlimiz takımları Halk Oyunlarında her geçen gün artıyor, özellikle yarışma performansları çok güzeldi. Halk Oyunları Grup Yarışmalarına destek olan Türkiye Halk Oyunları Federasyonumuza, Valiliğimize, Büyükşehir Belediyemize, yarışmaların Ana Sponsoru Altınordu Belediyemize, Halk Oyunları Bölge ve İl Temsilcimize teşekkür ederiz.

Ordu Spor Kenti olma yolunda emin adımlarla ilerliyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.