HAFTA SONU DOLU DOLU GEÇECEK

Kültür 11.02.2022 - 08:22, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4219+ kez okundu.
 

HAFTA SONU DOLU DOLU GEÇECEK

Ordu Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri ile bu hafta sonu dolu dolu geçecek.

Ordu Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri ile bu hafta sonu dolu dolu geçecek. Düzenlediği film gösterimleri, tiyatrolar, söyleşiler, konserler ile Ordulu sanatseverleri bir araya getiren Büyükşehir Belediyesi bu hafta sonu da tiyatroseverler ve çocuklara hitap edecek etkinlikler gerçekleştirecek. Bu kapsamda tiyatroseverlerin beğenisine sunulacak olan Coşkun Çetinalp’in yazdığı, yönettiği ve oynadığı “Bir Bilet İki Film” adlı tiyatro oyunu 12 Şubat Cumartesi günü saat 19.00’da OBBKT’de ücretsiz olarak vatandaşlarla buluşturulacak. 45 dakikalık tek perdelik oyunda 1960 ve 70’li yıllarda Ordu’daki yaşam, insanların sosyal hayatı anlatılacak. Ayrıca kapalı ve bahçe sinemaları ile bazı insanların yaşamı hakkında da kesitler sunulacak. Etkinliklerde çocukları da unutmayan Büyükşehir Belediyesi “Tavşan Okulu” adlı çocuk sinema gösterimi ile onlara macera dolu dakikalar yaşatacak. Film gösterimi 12 Şubat Cumartesi günü saat 14.00’te OBBKT’de ücretsiz olarak çocuklar ile buluşturulacak.  
Ordu Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri ile bu hafta sonu dolu dolu geçecek.

Ordu Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri ile bu hafta sonu dolu dolu geçecek.

Düzenlediği film gösterimleri, tiyatrolar, söyleşiler, konserler ile Ordulu sanatseverleri bir araya getiren Büyükşehir Belediyesi bu hafta sonu da tiyatroseverler ve çocuklara hitap edecek etkinlikler gerçekleştirecek.

Bu kapsamda tiyatroseverlerin beğenisine sunulacak olan Coşkun Çetinalp’in yazdığı, yönettiği ve oynadığı “Bir Bilet İki Film” adlı tiyatro oyunu 12 Şubat Cumartesi günü saat 19.00’da OBBKT’de ücretsiz olarak vatandaşlarla buluşturulacak.

45 dakikalık tek perdelik oyunda 1960 ve 70’li yıllarda Ordu’daki yaşam, insanların sosyal hayatı anlatılacak. Ayrıca kapalı ve bahçe sinemaları ile bazı insanların yaşamı hakkında da kesitler sunulacak.

Etkinliklerde çocukları da unutmayan Büyükşehir Belediyesi “Tavşan Okulu” adlı çocuk sinema gösterimi ile onlara macera dolu dakikalar yaşatacak. Film gösterimi 12 Şubat Cumartesi günü saat 14.00’te OBBKT’de ücretsiz olarak çocuklar ile buluşturulacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.