GÜVENLİ UÇUŞ İÇİN HER ŞEY HAZIR

Gündem 21.07.2020 - 14:04, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3595+ kez okundu.
 

GÜVENLİ UÇUŞ İÇİN HER ŞEY HAZIR

Ordu'nun turizm cazibe merkezi Boztepe'de, yamaç paraşütü uçuşlarının gerçekleştiği pist yenilendi

Ordu'nun turizm cazibe merkezi Boztepe'de, yamaç paraşütü uçuşlarının gerçekleştiği pist yenilendi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman, tamamlanan çalışmayla birlikte yamaç paraşütü tutkunları için güvenli kalkış alanı oluşturulduğunu söyledi. Ordu Büyükşehir Belediyesi, kentin seyir terası konumundaki 530 rakımlı Boztepe’de, yamaç paraşütü uçuşu gerçekleştiren adrenalin tutkunlarının yıllardır beklediği, güvenli pist alanını hizmete soktu. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatıyla başlayan çalışmalar, 10 gün içerisinde tamamlandı. BAŞKAN GÜLER TALİMAT VERDİ Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman, şehrin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Boztepe’de, Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanan ve devam eden çalışmaları inceledi. Yamaç paraşütü tutkunlarının güvenli bir atlayış gerçekleştirebilmeleri için 10 gün önce verdikleri sözü yerine getirdiklerini belirten Şişman, “Başkanımız Sn. Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatlarıyla, toplam 250 m2 büyüklüğündeki pist alanını doğal dokuyla uyumlu yeşil kauçukla kapladık. Güvenli bir kalkış, keyifli bir uçuş için her şey hazır. Kent turizmine hayırlı olsun” dedi. TURİZMDE HEDEF; “12 AY ORDU” Büyükşehir Belediyesi’nin hizmete sunduğu projelerle birlikte, Boztepe’nin cazibesinin daha da artacağını dile getiren Genel Sekreter Yardımcısı Şişman, “Ordu'yu 12 ay boyunca turizmin gözdesi olan bir il haline getirmek istiyoruz. Bu anlamda, ‘Bulutlara Dokunun’, peyzaj düzenlemeleri ve yürüyüş yolları projelerimizle birlikte, Boztepe’nin güzelliğine güzellik kattık. Başkanımız sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’in liderliğinde, ilçelerimizdeki turizm destinasyonlarında da çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.
Ordu'nun turizm cazibe merkezi Boztepe'de, yamaç paraşütü uçuşlarının gerçekleştiği pist yenilendi

Ordu'nun turizm cazibe merkezi Boztepe'de, yamaç paraşütü uçuşlarının gerçekleştiği pist yenilendi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman, tamamlanan çalışmayla birlikte yamaç paraşütü tutkunları için güvenli kalkış alanı oluşturulduğunu söyledi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kentin seyir terası konumundaki 530 rakımlı Boztepe’de, yamaç paraşütü uçuşu gerçekleştiren adrenalin tutkunlarının yıllardır beklediği, güvenli pist alanını hizmete soktu. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatıyla başlayan çalışmalar, 10 gün içerisinde tamamlandı.

BAŞKAN GÜLER TALİMAT VERDİ

Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman, şehrin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Boztepe’de, Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanan ve devam eden çalışmaları inceledi. Yamaç paraşütü tutkunlarının güvenli bir atlayış gerçekleştirebilmeleri için 10 gün önce verdikleri sözü yerine getirdiklerini belirten Şişman, “Başkanımız Sn. Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatlarıyla, toplam 250 m2 büyüklüğündeki pist alanını doğal dokuyla uyumlu yeşil kauçukla kapladık. Güvenli bir kalkış, keyifli bir uçuş için her şey hazır. Kent turizmine hayırlı olsun” dedi.

TURİZMDE HEDEF; “12 AY ORDU”

Büyükşehir Belediyesi’nin hizmete sunduğu projelerle birlikte, Boztepe’nin cazibesinin daha da artacağını dile getiren Genel Sekreter Yardımcısı Şişman, “Ordu'yu 12 ay boyunca turizmin gözdesi olan bir il haline getirmek istiyoruz. Bu anlamda, ‘Bulutlara Dokunun’, peyzaj düzenlemeleri ve yürüyüş yolları projelerimizle birlikte, Boztepe’nin güzelliğine güzellik kattık. Başkanımız sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’in liderliğinde, ilçelerimizdeki turizm destinasyonlarında da çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.