GÜRGENTEPE'Lİ GENÇLERE MÜJDE

Spor 05.05.2020 - 00:05, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3078+ kez okundu.
 

GÜRGENTEPE'Lİ GENÇLERE MÜJDE

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu , Gürgentepe ilçesine yapılacak olan halı sahanın müjdesini vererek ''Gürgentepeli hemşehrilerimizin ve özellikle gençlerimizin faydalanacağı tesis şimdiden hayırlı olsun.” dedi.

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu  , Gürgentepe ilçesine yapılacak olan halı sahanın müjdesini vererek ''Gürgentepeli hemşehrilerimizin ve özellikle gençlerimizin faydalanacağı tesis şimdiden hayırlı olsun.” dedi. Milletvekili Metin Gündoğdu,  Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile görüşerek Gürgentepeli gençlerin halı saha talebi olduğunu iletmişti. Gürgentepe Belediyesi’nin Spor Toto Başkanlığı’ndan talep ettiği halı saha onaylandı.   AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu “İlçelerimizdeki eksikliklerin tamamlanması için sürdürdüğümüz çalışmalar devam ediyor. Belediyelerimizin, bakanlıkların desteklerinden azami seviyede faydalanması için çalışıyoruz. Gürgentepeli genç kardeşlerimizin ihtiyacı olan kapalı halı saha için gereken kaynak Spor Toto tarafından onaylandı.  İlgileri için Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Spor Toto Teşkilat Başkanımız Sayın Bünyamin Bozgeyik’e teşekkür ediyorum. dedi.   
AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu , Gürgentepe ilçesine yapılacak olan halı sahanın müjdesini vererek ''Gürgentepeli hemşehrilerimizin ve özellikle gençlerimizin faydalanacağı tesis şimdiden hayırlı olsun.” dedi.

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu  , Gürgentepe ilçesine yapılacak olan halı sahanın müjdesini vererek ''Gürgentepeli hemşehrilerimizin ve özellikle gençlerimizin faydalanacağı tesis şimdiden hayırlı olsun.” dedi.

Milletvekili Metin Gündoğdu,  Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile görüşerek Gürgentepeli gençlerin halı saha talebi olduğunu iletmişti. Gürgentepe Belediyesi’nin Spor Toto Başkanlığı’ndan talep ettiği halı saha onaylandı. 

 AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu “İlçelerimizdeki eksikliklerin tamamlanması için sürdürdüğümüz çalışmalar devam ediyor. Belediyelerimizin, bakanlıkların desteklerinden azami seviyede faydalanması için çalışıyoruz. Gürgentepeli genç kardeşlerimizin ihtiyacı olan kapalı halı saha için gereken kaynak Spor Toto tarafından onaylandı.  İlgileri için Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Spor Toto Teşkilat Başkanımız Sayın Bünyamin Bozgeyik’e teşekkür ediyorum. dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.