GÜRGENTEPE HÜKÜMET KONAĞI İHALE EDİLİYOR

Siyaset 27.04.2021 - 17:50, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3321+ kez okundu.
 

GÜRGENTEPE HÜKÜMET KONAĞI İHALE EDİLİYOR

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu Gürgentepe Hükümet Konağı ile ilgili müjdeyi verdi.

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu Gürgentepe Hükümet Konağı ile ilgili müjdeyi verdi. “Gürgentepe İlçemizin Hükümet Konağı problemi çözüldü. 2018 yılında TOKİ tarafından iki defa ihaleye çıkmasına rağmen bir türlü sonuçlandırılamayan Hükümet Konağının; İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun talimatı ile ihalesi yapılarak bu yıl içerisinde inşaatına başlanacaktır. “ dedi. AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu sözlerine; “İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ile yapmış olduğumuz görüşme neticesinde Sayın Bakanımız Gürgentepe İlçemizin Hükümet Konağı ihalesinin yapılması için gerekli talimatı verdi. İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya teşekkür ediyorum.  Gürgentepe İlçemiz için hayırlı olsun“ diye devam etti.
AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu Gürgentepe Hükümet Konağı ile ilgili müjdeyi verdi.

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu Gürgentepe Hükümet Konağı ile ilgili müjdeyi verdi.

“Gürgentepe İlçemizin Hükümet Konağı problemi çözüldü. 2018 yılında TOKİ tarafından iki defa ihaleye çıkmasına rağmen bir türlü sonuçlandırılamayan Hükümet Konağının; İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun talimatı ile ihalesi yapılarak bu yıl içerisinde inşaatına başlanacaktır. “ dedi.

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu sözlerine;

“İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ile yapmış olduğumuz görüşme neticesinde Sayın Bakanımız Gürgentepe İlçemizin Hükümet Konağı ihalesinin yapılması için gerekli talimatı verdi. İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya teşekkür ediyorum. 

Gürgentepe İlçemiz için hayırlı olsun“ diye devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.