GÜLLERİM SENSİN AV. NECATİ KIRIŞ’TAN BİR KİTAP DAHA

Sanat 24.12.2016 - 13:33, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1731+ kez okundu.
 

GÜLLERİM SENSİN AV. NECATİ KIRIŞ’TAN BİR KİTAP DAHA

Ordu'nun hukuk ve siyaset hayatının tanınan isimlerinden olan Av. Necati Kırış’ın “Güllerim Sensin” isimli şiir kitabı için imza günü düzenlendi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Sanat Galerisi’nde düzenlenen imza gününe Başkan Enver Yılmaz ve çok sayıda davetli katıldı. Başkan Yılmaz, “Yıllarca Ordu'da baro ve siyaset alanında önemli çalışma ve hizmetlerde bulunan Av. Necati Kırış, avukatlık hayatı boyunca edindiği izlenim, tecrübe ve bilgilerinin yanı sıra böylesine güzel eserleri de ortaya çıkarmaktadır” dedi.   Avukat Kırış’ın “Güllerim Sensin” adlı eserinin hayırlı olmasını temenni eden Başkan Enver Yılmaz, sanatçıya çalışmalarında başarılar diledi.   AVUKAT NECATİ KIRIŞ KİMDİR?   Necati Kırış 1955 yılında Ordu’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Ordu’da tamamladı. 1982 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. 1986 yılından itibaren serbest avukatlığa başlayan Kırış, üç dönem Ordu Barosu Yönetim Kurulu üyeliği görevini yaptı. 2009 yılında Ordu-Ulubey Noterliği ve devamında sırasıyla Tokat-Reşadiye ve Bursa-İznik Noterliği yaptı. Halen Kastamonu Birinci Noterliğini sürdüren Necati Kırış 1970’li yıllarda önde gelen aylık kültür ve sanat dergisi olan Pınar adlı dergide şiirleri yayınlandı. Uzun süre ara verdiği şiir çalışmalarına “Bir Ses Duyuldu” ve “Güllerim Sensin” adlı iki şiir kitabıyla yeniden başladı. Necati Kırış’ın 2016 yılında yayımlanan “Hukuk ve Etik- Hukuk Mesleğinin Ahlaki Boyutu” adlı bir kitabı daha bulunmaktadır. Ahşap oymacılığı sanatıyla da ilgilen Kırış, evli ve dört çocuk babasıdır.
Ordu'nun hukuk ve siyaset hayatının tanınan isimlerinden olan Av. Necati Kırış’ın “Güllerim Sensin” isimli şiir kitabı için imza günü düzenlendi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Sanat Galerisi’nde düzenlenen imza gününe Başkan Enver Yılmaz ve çok sayıda davetli katıldı. Başkan Yılmaz, “Yıllarca Ordu'da baro ve siyaset alanında önemli çalışma ve hizmetlerde bulunan Av. Necati Kırış, avukatlık hayatı boyunca edindiği izlenim, tecrübe ve bilgilerinin yanı sıra böylesine güzel eserleri de ortaya çıkarmaktadır” dedi.
 
Avukat Kırış’ın “Güllerim Sensin” adlı eserinin hayırlı olmasını temenni eden Başkan Enver Yılmaz, sanatçıya çalışmalarında başarılar diledi.
 
AVUKAT NECATİ KIRIŞ KİMDİR?
 
Necati Kırış 1955 yılında Ordu’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Ordu’da tamamladı. 1982 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. 1986 yılından itibaren serbest avukatlığa başlayan Kırış, üç dönem Ordu Barosu Yönetim Kurulu üyeliği görevini yaptı. 2009 yılında Ordu-Ulubey Noterliği ve devamında sırasıyla Tokat-Reşadiye ve Bursa-İznik Noterliği yaptı. Halen Kastamonu Birinci Noterliğini sürdüren Necati Kırış 1970’li yıllarda önde gelen aylık kültür ve sanat dergisi olan Pınar adlı dergide şiirleri yayınlandı. Uzun süre ara verdiği şiir çalışmalarına “Bir Ses Duyuldu” ve “Güllerim Sensin” adlı iki şiir kitabıyla yeniden başladı. Necati Kırış’ın 2016 yılında yayımlanan “Hukuk ve Etik- Hukuk Mesleğinin Ahlaki Boyutu” adlı bir kitabı daha bulunmaktadır. Ahşap oymacılığı sanatıyla da ilgilen Kırış, evli ve dört çocuk babasıdır.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.