GRUP YOLUNA SICAK ASFALT

Gündem 13.07.2021 - 22:06, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2894+ kez okundu.
 

GRUP YOLUNA SICAK ASFALT

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Aybastı ve Gölköy ilçelerinin bir hayalini daha gerçeğe dönüştürüyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Aybastı ve Gölköy ilçelerinin bir hayalini daha gerçeğe dönüştürüyor. Büyükşehir Belediyesi, Aybastı ve Gölköy ilçelerini birbirine bağlayan, Kayabaşı, Alacalar ve Düzyayla grup yolunda sıcak asfalt çalışması başlattı. Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun ili olan Ordu’da, Büyükşehir Belediyesi tarafından mahalle ve grup yollarında başlatılan asfalt seferberliği sürüyor. Vatandaşların yoğun olarak kullandığı güzergahları, standardı yüksek bir yapıya kavuşturmak için hızlı bir çalışma gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, altyapısı tamamlanan bölgeleri ise asfaltla buluşturuyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarda, ilçe mahalle ve grup yolları, program dâhilinde konforlu bir yapıya kavuşturuluyor. TOPLAM UZUNLUĞU 10.5 KİLOMETRE Kentin dört bir yanında ulaşımda konforu sağlamak için çalışmalarına devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Aybastı ve Gölköy ilçelerini birbirine bağlayan grup yolunda çalışma başlattı. Sıcak asfalt öncesi temel malzeme serme ve sıkıştırma işlemlerinin gerçekleştirildiği 10.5 kilometre uzunluğundaki yol tamamlandığında, Aybastı ilçesine bağlı Kayabaşı, Alacalar ile Gölköy ilçesine bağlı Düzyayla mahallelerine ulaşım sağlayan güzergah sıcak asfalt konforuyla buluşacak. Güzergahtaki sıcak asfalt çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte, iki ilçe arasındaki ticari ve sosyal faaliyetler daha da artacak.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Aybastı ve Gölköy ilçelerinin bir hayalini daha gerçeğe dönüştürüyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Aybastı ve Gölköy ilçelerinin bir hayalini daha gerçeğe dönüştürüyor. Büyükşehir Belediyesi, Aybastı ve Gölköy ilçelerini birbirine bağlayan, Kayabaşı, Alacalar ve Düzyayla grup yolunda sıcak asfalt çalışması başlattı.
Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun ili olan Ordu’da, Büyükşehir Belediyesi tarafından mahalle ve grup yollarında başlatılan asfalt seferberliği sürüyor. Vatandaşların yoğun olarak kullandığı güzergahları, standardı yüksek bir yapıya kavuşturmak için hızlı bir çalışma gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, altyapısı tamamlanan bölgeleri ise asfaltla buluşturuyor.
Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarda, ilçe mahalle ve grup yolları, program dâhilinde konforlu bir yapıya kavuşturuluyor.
TOPLAM UZUNLUĞU 10.5 KİLOMETRE
Kentin dört bir yanında ulaşımda konforu sağlamak için çalışmalarına devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Aybastı ve Gölköy ilçelerini birbirine bağlayan grup yolunda çalışma başlattı. Sıcak asfalt öncesi temel malzeme serme ve sıkıştırma işlemlerinin gerçekleştirildiği 10.5 kilometre uzunluğundaki yol tamamlandığında, Aybastı ilçesine bağlı Kayabaşı, Alacalar ile Gölköy ilçesine bağlı Düzyayla mahallelerine ulaşım sağlayan güzergah sıcak asfalt konforuyla buluşacak.
Güzergahtaki sıcak asfalt çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte, iki ilçe arasındaki ticari ve sosyal faaliyetler daha da artacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.