GÖZYAŞLARI SEL OLDU!

Gündem 21.06.2022 - 06:53, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2788+ kez okundu.
 

GÖZYAŞLARI SEL OLDU!

Ordu’da meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan ve hastanede yoğun bakımda tedavi altında tutulan Avukat Murat Çufadar, dün sabah hayatını kaybetti.

Ordu’da meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan ve hastanede yoğun bakımda tedavi altında tutulan Avukat Murat Çufadar, dün sabah hayatını kaybetti. 31 Mayıs Salı günü Ordu’nun Altınordu ilçesinde Atatürk Bulvarı’nda meydana gelen zincirleme trafik kazasında eşi Yeşim, çocukları Ali Batın ve Mecit Buhaç ile birlikte yaralanan Ordu Barosu Avukatı Murat Çufadar,   tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Hastaneden alınan cenaze, ilk olarak Ordu Adliyesi’ne getirildi. Ordu Adliyesi önünde düzenlenen törene, ailesi ve yakınlarının yanı sıra CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Aktaş, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, hakimler, savcılar ve avukatlar katıldı. Buradaki törende avukatlık cübbesi örtülen tabuta sarılıp ağlayan eşi Yeşim, çocukları Ali Batın ve Mecit Buhaç’ı yakınları teskin etmeye çalışırken, Ordu Barosu Başkanı Av. Sibel Torun, güçlükle yaptığı konuşmada, meslektaşının ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Buradaki törenin ardından Avukat Murat Çufadar’ın cenazesi defnedilmek üzere Giresun’un Piraziz ilçesine gönderildi. Çufadar için İkindi Namazına müteakip Piraziz Yeni Mahalle Kurtoğlu Sitesi Önünde helalleşme sonrası kılınan cenaze namazından sonra Ayrılık Köyünde bulunan aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı.      
Ordu’da meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan ve hastanede yoğun bakımda tedavi altında tutulan Avukat Murat Çufadar, dün sabah hayatını kaybetti.
Ordu’da meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan ve hastanede yoğun bakımda tedavi altında tutulan Avukat Murat Çufadar, dün sabah hayatını kaybetti.
31 Mayıs Salı günü Ordu’nun Altınordu ilçesinde Atatürk Bulvarı’nda meydana gelen zincirleme trafik kazasında eşi Yeşim, çocukları Ali Batın ve Mecit Buhaç ile birlikte yaralanan Ordu Barosu Avukatı Murat Çufadar,   tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Hastaneden alınan cenaze, ilk olarak Ordu Adliyesi’ne getirildi. Ordu Adliyesi önünde düzenlenen törene, ailesi ve yakınlarının yanı sıra CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Aktaş, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, hakimler, savcılar ve avukatlar katıldı.
Buradaki törende avukatlık cübbesi örtülen tabuta sarılıp ağlayan eşi Yeşim, çocukları Ali Batın ve Mecit Buhaç’ı yakınları teskin etmeye çalışırken, Ordu Barosu Başkanı Av. Sibel Torun, güçlükle yaptığı konuşmada, meslektaşının ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirdi.
Buradaki törenin ardından Avukat Murat Çufadar’ın cenazesi defnedilmek üzere Giresun’un Piraziz ilçesine gönderildi. Çufadar için İkindi Namazına müteakip Piraziz Yeni Mahalle Kurtoğlu Sitesi Önünde helalleşme sonrası kılınan cenaze namazından sonra Ayrılık Köyünde bulunan aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı.    
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.