GÖRME ENGELLİ ÖĞRENCİYE AKILLI BASTON CİHAZI HEDİYE EDİLDİ

Gündem 07.05.2022 - 01:45, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4381+ kez okundu.
 

GÖRME ENGELLİ ÖĞRENCİYE AKILLI BASTON CİHAZI HEDİYE EDİLDİ

5 Mayıs 2022 tarihinde yönetim kurulu öğrencinin ailesini ziyaret ederek cihazı kendilerine teslim etti.

Ordu Rotary Kulübü bu yıl bölge projesi olan ve UR 2430 Bölge tarafından da desteklenen Görme Engelli gençlerimizin hayatlarına dokunmak adına, Ordu Şehit Sefa Kabakkaya Anadolu İmam Hatip Lisesi 10 Sınıf Öğrencisi Y.M.Ş’ye Wewalk (Akıllı Baston) cihazı hediye etti.  5 Mayıs 2022 tarihinde yönetim kurulu öğrencinin ailesini ziyaret ederek cihazı kendilerine teslim etti.  Ordu Rotary Kulübü Başkanı Rtn. Hakan Karakaş Wewalk cihazı bir akıllı baston olduğunu, Türkiye’de geliştirildiğini, klasik bastonların görme engellilerin hayli işine yaradığını ancak baş hizasındaki ağaç, direk ve tabela türünden engellere çarpma vakalarını önleyemediğini,  WeWalk’ın yalnızca bu engelleri ortadan kaldırmakla kalmadığını, kullanıcısına navigasyon hizmeti de vererek dilediği yere rahatlıkla ulaşmasına imkân sağladığını belirtti. Ordu Rotary Kulübü olaraktan Y.M.Ş adlı öğrencimizin hayatını biraz olsun kolaylaştıracağından dolayı mutlu olduklarını ifade etti.  Ordu Rotary Kulübü olarak 2430 Bölge desteği ile yeni Wewalk – Akıllı baston teminine çaba göstereceklerini belirtti. Öğrencimizin ailesi bu güzel cihazın kendilerine verilmesinden dolayı mutlu olduklarını ifade ederek Ordu Rotary Kulübüne bu hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.
5 Mayıs 2022 tarihinde yönetim kurulu öğrencinin ailesini ziyaret ederek cihazı kendilerine teslim etti.
Ordu Rotary Kulübü bu yıl bölge projesi olan ve UR 2430 Bölge tarafından da desteklenen Görme Engelli gençlerimizin hayatlarına dokunmak adına, Ordu Şehit Sefa Kabakkaya Anadolu İmam Hatip Lisesi 10 Sınıf Öğrencisi Y.M.Ş’ye Wewalk (Akıllı Baston) cihazı hediye etti. 
5 Mayıs 2022 tarihinde yönetim kurulu öğrencinin ailesini ziyaret ederek cihazı kendilerine teslim etti. 
Ordu Rotary Kulübü Başkanı Rtn. Hakan Karakaş Wewalk cihazı bir akıllı baston olduğunu, Türkiye’de geliştirildiğini, klasik bastonların görme engellilerin hayli işine yaradığını ancak baş hizasındaki ağaç, direk ve tabela türünden engellere çarpma vakalarını önleyemediğini,  WeWalk’ın yalnızca bu engelleri ortadan kaldırmakla kalmadığını, kullanıcısına navigasyon hizmeti de vererek dilediği yere rahatlıkla ulaşmasına imkân sağladığını belirtti. Ordu Rotary Kulübü olaraktan Y.M.Ş adlı öğrencimizin hayatını biraz olsun kolaylaştıracağından dolayı mutlu olduklarını ifade etti.  Ordu Rotary Kulübü olarak 2430 Bölge desteği ile yeni Wewalk – Akıllı baston teminine çaba göstereceklerini belirtti.
Öğrencimizin ailesi bu güzel cihazın kendilerine verilmesinden dolayı mutlu olduklarını ifade ederek Ordu Rotary Kulübüne bu hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.