GÖNÜLLERE SEVGİ AŞILAYAN LİDER 22. KEZ ORDU’DA

Siyaset 27.02.2019 - 14:24, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3967+ kez okundu.
 

GÖNÜLLERE SEVGİ AŞILAYAN LİDER 22. KEZ ORDU’DA

Cumhurbaşkanımız ,Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan 3 Mart Pazar günü Saat: 13.00 ‘de Cumhuriyet Meydanında 22. Kez Ordulu hemheşrilerimizle buluşturacağız dedi.

İl Başkanı Halit Tomakin , Giresun’da yapılan Miting’de Cumhurbaşkanımızla görüşme fırsatı bulduğunu belirterek Ordu’lu hemşehrilerimizin kalbi selamlarını Cumhurbaşkanımıza arz ettim. Kendileri de Ordu’lu hemşehrilerimize sevgi dolu selamlarını gönderdiler diyerek Cumhurbaşkanımızla Ordu’da yürüttüğümüz seçim çalışmalarını istişare etme fırsatı bulduk, Cumhurbaşkanımız Ordu’yu bizden daha iyi biliyor , tavsiyelerini aldık ve hemşehrilerimiz adına Liderimize söz verdik. Bu seçim geçtiğimiz seçimlerden daha fazla oy alarak Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanacağız diye, ayrıca ,Cumhurbaşkanımızla 3 Mart Ordu Mitingini netleştirdik , bir aksilik olmazsa Gönüllere sevgi aşılayan , Cumhurbaşkanımız ,Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan 3 Mart Pazar günü Saat: 13.00 ‘de Cumhuriyet Meydanında 22. Kez Ordulu hemheşrilerimizle buluşturacağız dedi. HİLMİ GÜLER, TEVAZUSU SAMİMİYETİ İLE , 770 BİN ORDULU HEMŞEHRİLERİNE GÖNLÜNÜ SIĞDIRMIŞ ,AYNI ZAMANDA PLAN VE PROJE İNSANIDIR Başkan Tomakin, 31 Mart’ta öyle bir adayla Hemşehrileimizin karşısına çıkıyoruz ki, BüYÜKŞEHRİ Belediye Başkan Adayımız Sn.Dr.Mehmet Hilmi Güler, tevazusu samimiyeti ile 770 bin Ordulu hemşehrilerine gönlünü sığdırmış ,aynı zamanda plan ve proje insanı olarak önümüzdeki 5 yılda Ordu’yu büyük Ordu yapacak bir şahsiyettir diyerek, AK PARTİ olarak bizler bugüne kadar bıkmadan usanmadan gece gündüz çalışarak , ülkemizin ve Ordu’lu hemşehrilerimizin önündeki meselelerinin çözüm adresi olduğumuzu ispat ederek geldik. Ülkemizin ve gönül coğrafyamızın içinden geçtiği kritik dönem 31 Mart 2019 seçimlerinin önemini bir kez daha artırmaktadır. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın ilkesine uygun olarak , milletimizin hakimliğine değil hadimliğine talip olduğumuzun bilinciyle siyaset yapıyoruz diyen Başkan Tomakin, her seçim bizi baş tacı yağan Cumhurbaşkanımız Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a sevgi ve muhabbetini sandığa yansıtan Ordulu hemşehrilerimizin bu seçimde sandıkta en doğru kararı vereceğine yürekten inanıyorum dedi. Başkan Tomakin, 3 Mart 2019 Pazar günü SAAT: 13.00 ‘de Ordu’lu hemşehrilerimizi Cumhuriyet meydanına bekliyoruz dedi.
Cumhurbaşkanımız ,Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan 3 Mart Pazar günü Saat: 13.00 ‘de Cumhuriyet Meydanında 22. Kez Ordulu hemheşrilerimizle buluşturacağız dedi.

İl Başkanı Halit Tomakin , Giresun’da yapılan Miting’de Cumhurbaşkanımızla görüşme fırsatı bulduğunu belirterek Ordu’lu hemşehrilerimizin kalbi selamlarını Cumhurbaşkanımıza arz ettim. Kendileri de Ordu’lu hemşehrilerimize sevgi dolu selamlarını gönderdiler diyerek Cumhurbaşkanımızla Ordu’da yürüttüğümüz seçim çalışmalarını istişare etme fırsatı bulduk, Cumhurbaşkanımız Ordu’yu bizden daha iyi biliyor , tavsiyelerini aldık ve hemşehrilerimiz adına Liderimize söz verdik. Bu seçim geçtiğimiz seçimlerden daha fazla oy alarak Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanacağız diye, ayrıca ,Cumhurbaşkanımızla 3 Mart Ordu Mitingini netleştirdik , bir aksilik olmazsa Gönüllere sevgi aşılayan , Cumhurbaşkanımız ,Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan 3 Mart Pazar günü Saat: 13.00 ‘de Cumhuriyet Meydanında 22. Kez Ordulu hemheşrilerimizle buluşturacağız dedi.

HİLMİ GÜLER, TEVAZUSU SAMİMİYETİ İLE , 770 BİN ORDULU HEMŞEHRİLERİNE GÖNLÜNÜ SIĞDIRMIŞ ,AYNI ZAMANDA PLAN VE PROJE İNSANIDIR

Başkan Tomakin, 31 Mart’ta öyle bir adayla Hemşehrileimizin karşısına çıkıyoruz ki, BüYÜKŞEHRİ Belediye Başkan Adayımız Sn.Dr.Mehmet Hilmi Güler, tevazusu samimiyeti ile 770 bin Ordulu hemşehrilerine gönlünü sığdırmış ,aynı zamanda plan ve proje insanı olarak önümüzdeki 5 yılda Ordu’yu büyük Ordu yapacak bir şahsiyettir diyerek, AK PARTİ olarak bizler bugüne kadar bıkmadan usanmadan gece gündüz çalışarak , ülkemizin ve Ordu’lu hemşehrilerimizin önündeki meselelerinin çözüm adresi olduğumuzu ispat ederek geldik. Ülkemizin ve gönül coğrafyamızın içinden geçtiği kritik dönem 31 Mart 2019 seçimlerinin önemini bir kez daha artırmaktadır. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın ilkesine uygun olarak , milletimizin hakimliğine değil hadimliğine talip olduğumuzun bilinciyle siyaset yapıyoruz diyen Başkan Tomakin, her seçim bizi baş tacı yağan Cumhurbaşkanımız Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a sevgi ve muhabbetini sandığa yansıtan Ordulu hemşehrilerimizin bu seçimde sandıkta en doğru kararı vereceğine yürekten inanıyorum dedi.

Başkan Tomakin, 3 Mart 2019 Pazar günü SAAT: 13.00 ‘de Ordu’lu hemşehrilerimizi Cumhuriyet meydanına bekliyoruz dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.