GENEL BAŞKAN YARDIMCISI EROL KAYA, BAŞKAN YILMAZ’I ZİYARET ETTİ

Gündem 11.08.2018 - 18:15, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3134+ kez okundu.
 

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI EROL KAYA, BAŞKAN YILMAZ’I ZİYARET ETTİ

Hafta içerisinde yaşanan sel felaketi ile ilgili incelemelerde bulunmak üzere ilimize gelen AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yarımcısı Erol Kaya, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Hafta içerisinde yaşanan sel felaketi ile ilgili incelemelerde bulunmak üzere ilimize gelen AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yarımcısı Erol Kaya, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. BAŞKAN YILMAZ, “ZİYARETİYLE BİZLERE DESTEK VEREN GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM” AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Kaya’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Enver Yılmaz, “AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, bölgemizde yaşanan sel felaketiyle ilgili incelemelerde bulunmak üzere ilimize geldi. Bugün kendisiyle selden etkilenen ilçelerimizdeki yerel yönetimlerimize ve vatandaşlarımıza destek olmak ve yaşanan sorunları yerinde tespit etmek amacıyla Ünye ve Çaybaşı ilçelerimizde incelemelerde bulunacağız. Sonrasında ise 19 ilçe belediye başkanlarımızın katılımıyla bir değerlendirme toplantısı gerçekleştireceğiz. Bu vesileyle bizleri yalnız bırakmayan Genel Başkan Yardımcımız Sayın Erol Kaya’ya ilimize teşriflerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi. BAŞKAN YILMAZ, SEL  FELAKETİNİN YOL AÇTIĞI ZARARLA İLGİLİ BİLGİ VERDİ Başkan Yılmaz ziyaret esnasında AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Kaya’ya bir de sunum yaparak Ordu ilinde hafta içi yaşanan sel felaketinin boyutları ve meydana gelen zararla ilgili bilgi verdi. AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI KAYA, “SELİN YARALARI HIZLA SARILACAK” AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Kaya, sel felaketi nedeniyle geçmiş olsun dileklerini ileterek, “Öncelikle Ordu’muza çok geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Bu tür felaketler şehrin dengesini bozan önemli hadiselerdir. Ordu ve ilçelerinde yaşanan bu afet, hükümetimizin, bakanlıklarımızın, taşra teşkilatlarımızın ve belediyemizin koordinasyonunda inşallah hızlı bir şekilde atlatılacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımızın da bölgeye intikali ile birlikte Ordu’muzun yaralarının sarılması noktasında hükümetimiz üzerine düşeni hızlı bir şekilde yerine getirecektir. Halkımız için önemli bir geçim kaynağı olan ve ülke ekonomisine ciddi katkıları bulunan fındıkla ilgili çok büyük bir sıkıntının yaşanmamış olması, bölgemizin ekonomisi açısında sevindirici bir durumdur. Allah bundan sonra böyle afetlere karşı ülkemizi muhafaza eylesin” diye konuştu. Gerçekleşen ziyarette, AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız ve Metin Gündoğdu’nun yanı sıra Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Bülent Civelek, OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, İlçe Belediye Başkanları ve Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları hazır bulundu  
Hafta içerisinde yaşanan sel felaketi ile ilgili incelemelerde bulunmak üzere ilimize gelen AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yarımcısı Erol Kaya, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Hafta içerisinde yaşanan sel felaketi ile ilgili incelemelerde bulunmak üzere ilimize gelen AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yarımcısı Erol Kaya, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.
BAŞKAN YILMAZ, “ZİYARETİYLE BİZLERE DESTEK VEREN GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”
AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Kaya’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Enver Yılmaz, “AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, bölgemizde yaşanan sel felaketiyle ilgili incelemelerde bulunmak üzere ilimize geldi. Bugün kendisiyle selden etkilenen ilçelerimizdeki yerel yönetimlerimize ve vatandaşlarımıza destek olmak ve yaşanan sorunları yerinde tespit etmek amacıyla Ünye ve Çaybaşı ilçelerimizde incelemelerde bulunacağız. Sonrasında ise 19 ilçe belediye başkanlarımızın katılımıyla bir değerlendirme toplantısı gerçekleştireceğiz. Bu vesileyle bizleri yalnız bırakmayan Genel Başkan Yardımcımız Sayın Erol Kaya’ya ilimize teşriflerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.
BAŞKAN YILMAZ, SEL 
FELAKETİNİN YOL AÇTIĞI ZARARLA İLGİLİ BİLGİ VERDİ
Başkan Yılmaz ziyaret esnasında AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Kaya’ya bir de sunum yaparak Ordu ilinde hafta içi yaşanan sel felaketinin boyutları ve meydana gelen zararla ilgili bilgi verdi.
AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI KAYA, “SELİN YARALARI HIZLA SARILACAK”
AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Kaya, sel felaketi nedeniyle geçmiş olsun dileklerini ileterek, “Öncelikle Ordu’muza çok geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Bu tür felaketler şehrin dengesini bozan önemli hadiselerdir. Ordu ve ilçelerinde yaşanan bu afet, hükümetimizin, bakanlıklarımızın, taşra teşkilatlarımızın ve belediyemizin koordinasyonunda inşallah hızlı bir şekilde atlatılacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımızın da bölgeye intikali ile birlikte Ordu’muzun yaralarının sarılması noktasında hükümetimiz üzerine düşeni hızlı bir şekilde yerine getirecektir. Halkımız için önemli bir geçim kaynağı olan ve ülke ekonomisine ciddi katkıları bulunan fındıkla ilgili çok büyük bir sıkıntının yaşanmamış olması, bölgemizin ekonomisi açısında sevindirici bir durumdur. Allah bundan sonra böyle afetlere karşı ülkemizi muhafaza eylesin” diye konuştu.
Gerçekleşen ziyarette, AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız ve Metin Gündoğdu’nun yanı sıra Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Bülent Civelek, OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, İlçe Belediye Başkanları ve Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları hazır bulundu  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.