GENÇLERİN SOFRALARINA MİSAFİR OLDULAR

Gündem 06.01.2018 - 12:37, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3800+ kez okundu.
 

GENÇLERİN SOFRALARINA MİSAFİR OLDULAR

Vali Seddar Yavuz, eşi Selda Yavuz'la birlikte Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne bağlı Göze Çocuk Evi'ni ziyaret ederek, akşam yemeğine misafir oldu.

Vali Seddar Yavuz, eşi Selda Yavuz'la birlikte Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne bağlı Göze Çocuk Evi'ni ziyaret ederek, akşam yemeğine misafir oldu.   Geçtiğimiz hafta Sarmaşık Çocuk Evi'nde kalan gençlerin misafiri olan Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, bu akşam da Göze Çocuk Evi'ne konuk oldu.   6 kız çocuğunun kaldığı Göze Çocuk Evi’nde çocuklarla yakından ilgilenen Vali Yavuz, ”Çocuklarımız aile ortamını aratmayacak sıcak bir yuvada kalıyor. Devletin şefkatli ellerine emanet edilen çocuklarımızın her zaman yanındayız. Onların mutluluğu, bizim mutluluğumuz” dedi.   Göze Çocuk Evi’nde kalan çocuklarla bir süre sohbet eden Vali Yavuz, çocukların özellikle Mülki İdare Amirinin görev ve sorumlulukları ile ilgili sorularını da yanıtlayarak, kendisine yöneltilen birçok soruları içtenlikle yanıtladı.   Zaman zaman kendi hayatından örnekler sunan Vali Yavuz, çocuklardan hayata her zaman pozitif bakmalarını, kendilerine güvenmelerini ve mazeret üretmemelerini istedi.   “Yaşamınızda sorunlarla karşılacaksınız. Hayatınızda hiçbir zorluk sizi yıldırmasın. Sorunlardan şikayet etmek yerine, mazeret üretmeden çözüm odaklı olun” diyen Vali Yavuz, ”Okuyun, öğrenin, kendinizi geliştirin, vaktinizi boşa harcamayın ve mutlaka bir hobiniz olmasına özen gösterin” diyerek, bazı tavsiyelerde bulundu.   Vali Yavuz, ”Çocuklarımızla beraber güzel bir akşam geçirdik. Bizleri misafir ettikleri için çok teşekkür ediyor, mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum” dedi ve konuşmasını tamamladı.   Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz’un kendilerini ziyaretinden dolayı çok sevindiklerini söyleyen çocuklar, "Sayın Valimiz iyiki geldiniz, çok mutlu olduk. Bizleri sevindirdiniz. Bizleri yanlız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyoruz” diyerek, duygularını dile getirdiler.
Vali Seddar Yavuz, eşi Selda Yavuz'la birlikte Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne bağlı Göze Çocuk Evi'ni ziyaret ederek, akşam yemeğine misafir oldu.
Vali Seddar Yavuz, eşi Selda Yavuz'la birlikte Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne bağlı Göze Çocuk Evi'ni ziyaret ederek, akşam yemeğine misafir oldu.
 
Geçtiğimiz hafta Sarmaşık Çocuk Evi'nde kalan gençlerin misafiri olan Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, bu akşam da Göze Çocuk Evi'ne konuk oldu.
 
6 kız çocuğunun kaldığı Göze Çocuk Evi’nde çocuklarla yakından ilgilenen Vali Yavuz, ”Çocuklarımız aile ortamını aratmayacak sıcak bir yuvada kalıyor. Devletin

şefkatli ellerine emanet edilen çocuklarımızın her zaman yanındayız. Onların mutluluğu, bizim mutluluğumuz” dedi.
 
Göze Çocuk Evi’nde kalan çocuklarla bir süre sohbet eden Vali Yavuz, çocukların özellikle Mülki İdare Amirinin görev ve sorumlulukları ile ilgili sorularını da yanıtlayarak, kendisine yöneltilen birçok soruları içtenlikle yanıtladı.
 
Zaman zaman kendi hayatından örnekler sunan Vali Yavuz, çocuklardan hayata her zaman pozitif bakmalarını, kendilerine güvenmelerini ve mazeret üretmemelerini istedi.
 
“Yaşamınızda sorunlarla karşılacaksınız. Hayatınızda hiçbir zorluk sizi yıldırmasın. Sorunlardan şikayet etmek yerine, mazeret üretmeden çözüm odaklı olun” diyen Vali Yavuz, ”Okuyun, öğrenin, kendinizi geliştirin, vaktinizi boşa harcamayın ve mutlaka bir hobiniz olmasına özen gösterin” diyerek, bazı tavsiyelerde bulundu.
 
Vali Yavuz, ”Çocuklarımızla beraber güzel bir akşam geçirdik. Bizleri misafir ettikleri için çok teşekkür ediyor, mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum” dedi ve konuşmasını tamamladı.
 
Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz’un kendilerini ziyaretinden dolayı çok sevindiklerini söyleyen çocuklar, "Sayın Valimiz iyiki geldiniz, çok mutlu olduk. Bizleri sevindirdiniz. Bizleri yanlız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyoruz” diyerek, duygularını dile getirdiler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.