“GENÇLERE OLAN İNANCIMIZ VE GÜVENİMİZ TAM”

Gündem 17.05.2019 - 16:30, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2856+ kez okundu.
 

“GENÇLERE OLAN İNANCIMIZ VE GÜVENİMİZ TAM”

,Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak gençlere seslendi.

,Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak gençlere seslendi. Başkan Güler mesajında, “En büyük gücümüz olan gençlerimiz taşıdığı sorumluluğun farkında olarak daha çok çalışmalı, ülkemize ve milletimize faydalı bireyler olmaya gayret etmelidirler” dedi. Gençlere olan inançlarının ve güvenlerinin tam olduğuna vurgu yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, mesajında şu görüşlere yer verdi: 19 Mayıs 1919 Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları tarafından Kurtuluş Mücadelesinin ilk ateşinin yakıldığı gün, Gençlik ve Spor Bayramı olarak ilan edilmiştir. Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde yürütülen ve kahraman Mehmetçiğin en büyük zaferi olan bu kutsal mücadelenin sonunda, yaşadığımız vatan toprakları üzerinde Türkiye Cumhuriyeti Devleti kurulmuştur. Gençliğe hediye edilen bu bayram geleceğin gençliğimizin omuzlarında yükseleceğinin, dünyaya barış ve huzurun yine gençlerin eliyle inşa edileceğinin bir göstergesidir. Ülkemizi yarınlara en iyi şekilde taşıyacak olan siz gençlere inancımız ve güvenimiz tamdır. En büyük gücümüz olan gençlerimiz taşıdığı sorumluluğun farkında olarak daha çok çalışmalı, ülkemize ve milletimize faydalı bireyler olmaya gayret etmelidirler. Bizlerin de önemli önceliği geleceğimizin güvencesi olan gençlerimizin yarınlara en iyi şekilde hazırlanmasına imkân sağlamaktır. Bu duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlar, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden ve hayatta olan kahraman gazilerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum.
,Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak gençlere seslendi.

,Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak gençlere seslendi. Başkan Güler mesajında, “En büyük gücümüz olan gençlerimiz taşıdığı sorumluluğun farkında olarak daha çok çalışmalı, ülkemize ve milletimize faydalı bireyler olmaya gayret etmelidirler” dedi.

Gençlere olan inançlarının ve güvenlerinin tam olduğuna vurgu yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, mesajında şu görüşlere yer verdi:

19 Mayıs 1919 Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları tarafından Kurtuluş Mücadelesinin ilk ateşinin yakıldığı gün, Gençlik ve Spor Bayramı olarak ilan edilmiştir. Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde yürütülen ve kahraman Mehmetçiğin en büyük zaferi olan bu kutsal mücadelenin sonunda, yaşadığımız vatan toprakları üzerinde Türkiye Cumhuriyeti Devleti kurulmuştur.

Gençliğe hediye edilen bu bayram geleceğin gençliğimizin omuzlarında yükseleceğinin, dünyaya barış ve huzurun yine gençlerin eliyle inşa edileceğinin bir göstergesidir. Ülkemizi yarınlara en iyi şekilde taşıyacak olan siz gençlere inancımız ve güvenimiz tamdır.

En büyük gücümüz olan gençlerimiz taşıdığı sorumluluğun farkında olarak daha çok çalışmalı, ülkemize ve milletimize faydalı bireyler olmaya gayret etmelidirler. Bizlerin de önemli önceliği geleceğimizin güvencesi olan gençlerimizin yarınlara en iyi şekilde hazırlanmasına imkân sağlamaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlar, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden ve hayatta olan kahraman gazilerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.