GENÇLERBİRLİĞİ HENTBOL TAKIMINDAN ZİYARET

Spor 27.07.2021 - 07:01, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3435+ kez okundu.
 

GENÇLERBİRLİĞİ HENTBOL TAKIMINDAN ZİYARET

Tecrübeli antrenör Ercan Akman nezaretinde ve tamamı Ordulu gençlerden oluşan hentbol ekibi İl Müdürü Mustafa Genç’e Şampiyonluk kupasını takdim etti.

Türkiye Hentbol Erkekler 2020-2021 Sezonunu 3. Etap maçlarının tamamını kazanarak namağlup olarak 1.Lige yükselme başarısı gösteren Ordu Gençlerbirliği Erkek Hentbol Takımı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret etti. Ordu Gençlerbirliği Erkek Hentbol Takımı Antrenörü Ercan Akman Şampiyonluğu tüm Ordu Halkına armağan ettiklerini ileterek şöyle konuştu:” Ordu Gençlerbirliği Spor Kulübü olarak 2.ligden 1.lige yükselme başarısı gösterdik. Tabi bunu çocuklarımızla birlikte bizleri destekleyen başta İl müdürümüz olmak üzere destekleri ile gerçekleştirdik. Bizde bu sevincimizi müdürümüz ile paylaşmak için ziyaret ettik. Bizi kabul ettiği için ve destekleriniz için çok teşekkür ediyoruz.” dedi. Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç” Ordu Gençlerbirliği Spor Kulübümüzü canı gönülden kutluyoruz. Başta Antrenörümüz Ercan Hocamızı ve Sporcularımızı tebrik ediyorum. Gerçekten tarihi ve önemli bir başarı. Çünkü Hentbol Erkekler 1.Ligi zor bir lig ve tüm takımların oynamak istediği bir lig. Bu ligde de inşallah takımımız başarı ile Ordu'yu temsil edecek. Gururluyuz, Mutluyuz. Bizlerde İl Müdürlüğü olarak takımımızın yanındayız. Tüm Orduluları, İş adamlarını, Belediyelerimizi takımımıza destek vermeye davet ediyoruz. Hentbol 1.ligde mücadele edecek tek ekibimiz ve takımın tamamı Ordulu gençlerimizden oluşuyor. Spor sayesinde üniversite hayatlarını da devam ettiriyorlar. Tüm Orduluları bu vesileyle takımımıza sahip çıkmalarını davet ediyoruz. Sayın Valimiz ve Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız da takımımıza destek oluyorlar. İnşallah destekleri ile takımımız daha güzel yerlere gelecektir.”dedi.  
Tecrübeli antrenör Ercan Akman nezaretinde ve tamamı Ordulu gençlerden oluşan hentbol ekibi İl Müdürü Mustafa Genç’e Şampiyonluk kupasını takdim etti.

Türkiye Hentbol Erkekler 2020-2021 Sezonunu 3. Etap maçlarının tamamını kazanarak namağlup olarak 1.Lige yükselme başarısı gösteren Ordu Gençlerbirliği Erkek Hentbol Takımı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

Ordu Gençlerbirliği Erkek Hentbol Takımı Antrenörü Ercan Akman Şampiyonluğu tüm Ordu Halkına armağan ettiklerini ileterek şöyle konuştu:” Ordu Gençlerbirliği Spor Kulübü olarak 2.ligden 1.lige yükselme başarısı gösterdik. Tabi bunu çocuklarımızla birlikte bizleri destekleyen başta İl müdürümüz olmak üzere destekleri ile gerçekleştirdik. Bizde bu sevincimizi müdürümüz ile paylaşmak için ziyaret ettik. Bizi kabul ettiği için ve destekleriniz için çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç” Ordu Gençlerbirliği Spor Kulübümüzü canı gönülden kutluyoruz. Başta Antrenörümüz Ercan Hocamızı ve Sporcularımızı tebrik ediyorum. Gerçekten tarihi ve önemli bir başarı. Çünkü Hentbol Erkekler 1.Ligi zor bir lig ve tüm takımların oynamak istediği bir lig. Bu ligde de inşallah takımımız başarı ile Ordu'yu temsil edecek. Gururluyuz, Mutluyuz. Bizlerde İl Müdürlüğü olarak takımımızın yanındayız. Tüm Orduluları, İş adamlarını, Belediyelerimizi takımımıza destek vermeye davet ediyoruz. Hentbol 1.ligde mücadele edecek tek ekibimiz ve takımın tamamı Ordulu gençlerimizden oluşuyor. Spor sayesinde üniversite hayatlarını da devam ettiriyorlar. Tüm Orduluları bu vesileyle takımımıza sahip çıkmalarını davet ediyoruz. Sayın Valimiz ve Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız da takımımıza destek oluyorlar. İnşallah destekleri ile takımımız daha güzel yerlere gelecektir.”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.