GENÇLIK HAFTASI KUTLANIYOR

Spor 15.05.2023 - 18:08, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4104+ kez okundu.
 

GENÇLIK HAFTASI KUTLANIYOR

Ordu’da 15-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası etkinlikleri, Tayfun Gürsoy Parkı, Atatürk Anıtı'nda düzenlenen çelenk sunma töreni ile başladı.

Ordu’da 15-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası etkinlikleri, Tayfun Gürsoy Parkı, Atatürk Anıtı'nda düzenlenen çelenk sunma töreni ile başladı. Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile sona erdi. Gençlik Haftası programı hakkında konuşan Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç,   ‘’ Ülkemizin dört bir köşesinde Gençlik ve Spor Bakanlığımızın öncülüğünde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Haftası startı verildi bugünden itibaren. Bir hafta boyunca gençlerimiz sportif, sanatsal ve kültürel etkinliklerle beraber buluşacak. 19 Mayıs günü de bayramımızı kutlayarak haftamızı tamamlayacağız. Bu hafta gençlerimizin haftası. Bu zafer gençlerimizin zaferi. Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün geçlere bıraktığı bir bayram. Bizlerde Ordumuzda, Ordu Valiliği’nin himayelerinde Gençlik Haftası’nı en coşkulu bir şekilde gerçekleştireceğiz. Tüm programlara gençlerimizin, Orduluların katılımını bekliyoruz. Bizlerde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ailesi olarak gençlerimize her alanda katkı sağlamak için çalışıyoruz. Başımızda al yıldızlı bayrağımızın gölgesinde gençlerimiz geleceğe pırıl pırıl bir şekilde hazırlanıyor. Ben bu vesileyle tüm gençlerimize her dönemde her nesilde bayrağına, vatanına ve ecdadının aziz hatırasına sahip çıktığı için teşekkür ediyorum. Bir kez daha 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramımız tüm yurtta tüm dünyada kutlu olsun.’’ dedi.       
Ordu’da 15-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası etkinlikleri, Tayfun Gürsoy Parkı, Atatürk Anıtı'nda düzenlenen çelenk sunma töreni ile başladı.

Ordu’da 15-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası etkinlikleri, Tayfun Gürsoy Parkı, Atatürk Anıtı'nda düzenlenen çelenk sunma töreni ile başladı.
Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile sona erdi.
Gençlik Haftası programı hakkında konuşan Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç,  
‘’ Ülkemizin dört bir köşesinde Gençlik ve Spor Bakanlığımızın öncülüğünde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Haftası startı verildi bugünden itibaren. Bir hafta boyunca gençlerimiz sportif, sanatsal ve kültürel etkinliklerle beraber buluşacak. 19 Mayıs günü de bayramımızı kutlayarak haftamızı tamamlayacağız. Bu hafta gençlerimizin haftası. Bu zafer gençlerimizin zaferi. Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün geçlere bıraktığı bir bayram. Bizlerde Ordumuzda, Ordu Valiliği’nin himayelerinde Gençlik Haftası’nı en coşkulu bir şekilde gerçekleştireceğiz. Tüm programlara gençlerimizin, Orduluların katılımını bekliyoruz.
Bizlerde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ailesi olarak gençlerimize her alanda katkı sağlamak için çalışıyoruz. Başımızda al yıldızlı bayrağımızın gölgesinde gençlerimiz geleceğe pırıl pırıl bir şekilde hazırlanıyor. Ben bu vesileyle tüm gençlerimize her dönemde her nesilde bayrağına, vatanına ve ecdadının aziz hatırasına sahip çıktığı için teşekkür ediyorum. Bir kez daha 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramımız tüm yurtta tüm dünyada kutlu olsun.’’ dedi.   

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.