GENÇ GİRİŞİMCİLER DÜNYAYI YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Gündem 10.08.2017 - 17:17, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3943+ kez okundu.
 

GENÇ GİRİŞİMCİLER DÜNYAYI YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Ordu Genç Girişimciler Derneği yeni girişim alanlarını üyelerine tanıtmaya devam ediyor.

Ordu Genç Girişimciler Derneği yeni girişim alanlarını üyelerine tanıtmaya devam ediyor. Dernek son olarak bu anlamda önemli bir seminere imza attı. IBM kökenli girişimci Murat Günenç Hologram teknolojisini genç girişimcilere anlattı. Ordu Genç Girişimciler Derneği yeni girişimcilik alanlarını üyelerine tanıtmaya devam ediyor.  Dernek gelişen teknoloji ve yeni girişim kollarını yakından takibe aldı. Son olarak dünyanın bir çok ülkesinde kullanılan Hologram teknolojisi Ordu Genç Girişimcileri Derneği üyelerine tanıtıldı. Dernek binasında düzenlenen programda IBM kökenli teknoloji girişimcisi Murat Günenç, Ordulu genç girişimcilere Hologram teknolojisini anlattı. İngiltere'de teknoloji üzerine girişimleri bulunan Günenç, Ordulu girişimcilerin nasıl teknolojiyi kullanabileceğini, Ordu'da bu teknoloji ile neler yapabilecekleri konusunda bilgiler verdi. Programın ardından değerlendirmelerde bulunan Ordu Genç Girişimciler Derneği Başkanı Samet Aktaş, "Girişimcilik alanında tüm gelişmeleri yakından takip ediyoruz ve üyelerimizle paylaşıyoruz. Amacımız dernek üyesi girişimcilerimize uzmanlarından gelişmeler ile ilgili donanımlarını almaları. Biz üyelerimizin yeni iş kollarını Türkiye'de bir çok ilden önce öğrenmelerini ve yatırım yapacakları takdirde gerekli alt yapılarını hızlı bir şekilde kurmalarını istiyoruz. Son olarak Hologram teknolijisini üyelerimizle paylaştık. Belirli periyotlarda bu paylaşılarımız sürecek. Dernek üyelerimizin dünyadaki yeni iş kolları hakkında bir çok yatırımcıdan önce bilgi ve alt yapı sahibi olmaları için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.  
Ordu Genç Girişimciler Derneği yeni girişim alanlarını üyelerine tanıtmaya devam ediyor.

Ordu Genç Girişimciler Derneği yeni girişim alanlarını üyelerine tanıtmaya devam ediyor. Dernek son olarak bu anlamda önemli bir seminere imza attı. IBM kökenli girişimci Murat Günenç Hologram teknolojisini genç girişimcilere anlattı.

Ordu Genç Girişimciler Derneği yeni girişimcilik alanlarını üyelerine tanıtmaya devam ediyor.  Dernek gelişen teknoloji ve yeni girişim kollarını yakından takibe aldı. Son olarak dünyanın bir çok ülkesinde kullanılan Hologram teknolojisi Ordu Genç Girişimcileri Derneği üyelerine tanıtıldı. Dernek binasında düzenlenen programda IBM kökenli teknoloji girişimcisi Murat Günenç, Ordulu genç girişimcilere Hologram teknolojisini anlattı. İngiltere'de teknoloji üzerine girişimleri bulunan Günenç, Ordulu girişimcilerin nasıl teknolojiyi kullanabileceğini, Ordu'da bu teknoloji ile neler yapabilecekleri konusunda bilgiler verdi.

Programın ardından değerlendirmelerde bulunan Ordu Genç Girişimciler Derneği Başkanı Samet Aktaş, "Girişimcilik alanında tüm gelişmeleri yakından takip ediyoruz ve üyelerimizle paylaşıyoruz. Amacımız dernek üyesi girişimcilerimize uzmanlarından gelişmeler ile ilgili donanımlarını almaları. Biz üyelerimizin yeni iş kollarını Türkiye'de bir çok ilden önce öğrenmelerini ve yatırım yapacakları takdirde gerekli alt yapılarını hızlı bir şekilde kurmalarını istiyoruz. Son olarak Hologram teknolijisini üyelerimizle paylaştık. Belirli periyotlarda bu paylaşılarımız sürecek. Dernek üyelerimizin dünyadaki yeni iş kolları hakkında bir çok yatırımcıdan önce bilgi ve alt yapı sahibi olmaları için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.