GENÇ DOSTU BELEDİYE ALTINORDU’DAN KAMPÜSE GÖNÜL KÖPRÜSÜ

Gündem 06.04.2022 - 02:47, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3272+ kez okundu.
 

GENÇ DOSTU BELEDİYE ALTINORDU’DAN KAMPÜSE GÖNÜL KÖPRÜSÜ

Altınordu Belediyesi, önceki yıllarda olduğu gibi bu sene de paylaşma ve dayanışma temelinde kurduğu gönül köprüleri ve Gönül Sofraları ile Ramazan sevincini her haneye ve her yüreğe taşıyor.

Altınordu Belediyesi, önceki yıllarda olduğu gibi bu sene de paylaşma ve dayanışma temelinde kurduğu gönül köprüleri ve Gönül Sofraları ile Ramazan sevincini her haneye ve her yüreğe taşıyor. Her Ramazan’da geleneksel hale getirdiği iftarlık sıcak yemek ikramı uygulamasına Ramazan ayının başlamasıyla birlikte start veren Altınordu Belediyesi hem merkezde hem kırsalda iftar sofralarını bereketlendiriyor. Dayanışma ile güçlenen paylaşma ile bereketlenen Altınordu’da şehir merkezinde oluşturulan 15 Gönül noktasından 10.000 sıcak yemeği iftar sofralarına ulaştıran Altınordu Belediyesi, ramazan bereketini çoğaltan gönül noktalarına Ordu Üniversitesi kampüsünü de ekledi. İFTAR SEVİNCİNİ KAMPÜS ARKADAŞLARI İLE BİRLİKTE YAŞAYACAKLAR Altınordu Belediyesi, Ordu Üniversitesi’nde eğitim hayatlarını sürdüren Üniversite öğrencilerini de unutmadı. Üniversite kampüsünde bulunan iki yemekhanede her gün 1500 öğrenciye Altınordu Belediyesi tarafından iftarda sıcak yemek ikramında bulunulacak. Türkiye’nin farklı bölgelerinden Altınordu’ya gelerek ailelerinden uzak bir şekilde eğitim hayatlarını sürdüren üniversite öğrencileri iftar heyecanını kampüs arkadaşları ile bir arada yaşayacaklar. Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in de zaman zaman eşlik edeceği iftar sofraları, aile sıcaklığını aratmayacak. BAŞKAN TÖREN, “RAMAZAN SEVİNCİ VE BEREKETİ TÜM ŞEHRİMİZİ KUŞATACAK” Her yıl olduğu gibi bu Ramazan’da da paylaşma ve dayanışma seferberliği ile Ramazan sevincini ve bereketini tüm şehre yayacak çalışmalar planladıklarını belirten Başkan Aşkın Tören, “Ramazan ayının anlam ve önemini htirmek, sevgiyi çoğaltmak kardeşliğimizi pekiştirmek ve gönüllere dokunup hayır dualar almak istiyoruz. Bu manada şehrimizde misafir olan genç kardeşlerimizin Ordu Üniversitesi öğrencilerini de unutmamız mümkün değildi. Her ne kadar ailelerinden uzakta olsalar da Altınordu Belediyesi olarak şehrimizin misafirleri olan genç arkadaşlarımıza aile sıcaklığında bir Ramazan ayı yaşatmak istiyoruz. Sıcak, huzurlu anne yemeği tadında olmasa da aile atmosferinde birlikte iftarlar açılıyor. Her biri ülkemizin geleceği olan genç kardeşlerimize başarılar diliyorum. Kendileri ile iftar sofralarını paylaşmaktan dolayı sevinçliyiz” şeklinde konuştu.
Altınordu Belediyesi, önceki yıllarda olduğu gibi bu sene de paylaşma ve dayanışma temelinde kurduğu gönül köprüleri ve Gönül Sofraları ile Ramazan sevincini her haneye ve her yüreğe taşıyor.

Altınordu Belediyesi, önceki yıllarda olduğu gibi bu sene de paylaşma ve dayanışma temelinde kurduğu gönül köprüleri ve Gönül Sofraları ile Ramazan sevincini her haneye ve her yüreğe taşıyor.

Her Ramazan’da geleneksel hale getirdiği iftarlık sıcak yemek ikramı uygulamasına Ramazan ayının başlamasıyla birlikte start veren Altınordu Belediyesi hem merkezde hem kırsalda iftar sofralarını bereketlendiriyor.

Dayanışma ile güçlenen paylaşma ile bereketlenen Altınordu’da şehir merkezinde oluşturulan 15 Gönül noktasından 10.000 sıcak yemeği iftar sofralarına ulaştıran Altınordu Belediyesi, ramazan bereketini çoğaltan gönül noktalarına Ordu Üniversitesi kampüsünü de ekledi.

İFTAR SEVİNCİNİ KAMPÜS ARKADAŞLARI İLE BİRLİKTE YAŞAYACAKLAR

Altınordu Belediyesi, Ordu Üniversitesi’nde eğitim hayatlarını sürdüren Üniversite öğrencilerini de unutmadı. Üniversite kampüsünde bulunan iki yemekhanede her gün 1500 öğrenciye Altınordu Belediyesi tarafından iftarda sıcak yemek ikramında bulunulacak.

Türkiye’nin farklı bölgelerinden Altınordu’ya gelerek ailelerinden uzak bir şekilde eğitim hayatlarını sürdüren üniversite öğrencileri iftar heyecanını kampüs arkadaşları ile bir arada yaşayacaklar.

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in de zaman zaman eşlik edeceği iftar sofraları, aile sıcaklığını aratmayacak.

BAŞKAN TÖREN, “RAMAZAN SEVİNCİ VE BEREKETİ TÜM ŞEHRİMİZİ KUŞATACAK”

Her yıl olduğu gibi bu Ramazan’da da paylaşma ve dayanışma seferberliği ile Ramazan sevincini ve bereketini tüm şehre yayacak çalışmalar planladıklarını belirten Başkan Aşkın Tören, “Ramazan ayının anlam ve önemini htirmek, sevgiyi çoğaltmak kardeşliğimizi pekiştirmek ve gönüllere dokunup hayır dualar almak istiyoruz. Bu manada şehrimizde misafir olan genç kardeşlerimizin Ordu Üniversitesi öğrencilerini de unutmamız mümkün değildi. Her ne kadar ailelerinden uzakta olsalar da Altınordu Belediyesi olarak şehrimizin misafirleri olan genç arkadaşlarımıza aile sıcaklığında bir Ramazan ayı yaşatmak istiyoruz. Sıcak, huzurlu anne yemeği tadında olmasa da aile atmosferinde birlikte iftarlar açılıyor. Her biri ülkemizin geleceği olan genç kardeşlerimize başarılar diliyorum. Kendileri ile iftar sofralarını paylaşmaktan dolayı sevinçliyiz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.