GELİNLİKLER VE NİŞANLIKLAR GÜLYALI BELEDİYESİ’NDEN

Gündem 17.09.2020 - 01:50, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3938+ kez okundu.
 

GELİNLİKLER VE NİŞANLIKLAR GÜLYALI BELEDİYESİ’NDEN

Ulaş Tepe ‘Bu yıl da evlenecek gençlerimizin gelinliğini ve nişan kıyafetlerini temin ediyoruz. Belediye hizmet binamız içerisinde oluşturduğumuz sergi salonunda ihtiyaç sahibi genç çiftlerimiz istedikleri kıyafetleri ücretsiz bir şekilde edinebilirler’ dedi.

Belediyecilik hizmetlerinin rutin anlayışın dışına çıkaran Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, ortaya koyduğu farklı çalışmalara her geçen gün bir yenisini ekliyor. Son olarak düğün yapacak ihtiyaç sahibi gençlerin gelinlik ve nişanlık kıyafetlerini ücretsiz bir şekilde dağıtıma başlayan belediyemiz, vatandaşlarımızın yüzünü güldürmeye devam ediyor. EKONOMİK OLARAK BÜYÜK KOLAYLIK SAĞLAYACAK Pandemi sürecinden dolayı bütün kesimlerin ekonomik olarak zor bir süreçten geçtiğini belirten Başkan Tepe, “Gülyalı Belediyesi bu süreçte ortaya koyduğu örnek ekonomik paketlerle esnafının yanında yer aldı. Vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştıracak yeni uygulamaları hayata geçiriyoruz. Evlenecek gençlerimize destek olabilmek için geçtiğimiz yıl nikâh işlemlerinden aldığımız ücreti kaldırmıştık. Bu uygulamamız Türkiye’de bir ilkti ve birçok belediyeye de örnek olmuştu. Bu yıl da evlenecek gençlerimizin gelinliğini ve nişan kıyafetlerini temin ediyoruz. Belediye hizmet binamız içerisinde oluşturduğumuz sergi salonunda ihtiyaç sahibi genç çiftlerimiz istedikleri kıyafetleri ücretsiz bir şekilde edinebilirler. Bu uygulamamızla zor süreçten geçen ailelerimizin ekonomilerine önemli bir katkı sağlamayı amaçlıyoruz” dedi. BAŞKAN TEPE’DEN TEŞEKKÜR Gelinlik ve nişan kıyafetlerinin belediyemize hibe edildiğini açıklayan Başkan Tepe, “İstanbul’da faaliyet gösteren hemşehrimiz Utaş Moda Evi sahibi Naciye Utaş’a ve Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı hemşehrimiz Cemal Güneysu’ya ihtiyaç sahibi ailelerimiz için büyük anlam ifade eden bu anlamlı destek için çok teşekkür ediyorum” dedi.  
Ulaş Tepe ‘Bu yıl da evlenecek gençlerimizin gelinliğini ve nişan kıyafetlerini temin ediyoruz. Belediye hizmet binamız içerisinde oluşturduğumuz sergi salonunda ihtiyaç sahibi genç çiftlerimiz istedikleri kıyafetleri ücretsiz bir şekilde edinebilirler’ dedi.

Belediyecilik hizmetlerinin rutin anlayışın dışına çıkaran Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, ortaya koyduğu farklı çalışmalara her geçen gün bir yenisini ekliyor. Son olarak düğün yapacak ihtiyaç sahibi gençlerin gelinlik ve nişanlık kıyafetlerini ücretsiz bir şekilde dağıtıma başlayan belediyemiz, vatandaşlarımızın yüzünü güldürmeye devam ediyor.
EKONOMİK OLARAK BÜYÜK KOLAYLIK SAĞLAYACAK
Pandemi sürecinden dolayı bütün kesimlerin ekonomik olarak zor bir süreçten geçtiğini belirten Başkan Tepe, “Gülyalı Belediyesi bu süreçte ortaya koyduğu örnek ekonomik paketlerle esnafının yanında yer aldı. Vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştıracak yeni uygulamaları hayata geçiriyoruz. Evlenecek gençlerimize destek olabilmek için geçtiğimiz yıl nikâh işlemlerinden aldığımız ücreti kaldırmıştık. Bu uygulamamız Türkiye’de bir ilkti ve birçok belediyeye de örnek olmuştu. Bu yıl da evlenecek gençlerimizin gelinliğini ve nişan kıyafetlerini temin ediyoruz. Belediye hizmet binamız içerisinde oluşturduğumuz sergi salonunda ihtiyaç sahibi genç çiftlerimiz istedikleri kıyafetleri ücretsiz bir şekilde edinebilirler. Bu uygulamamızla zor süreçten geçen ailelerimizin ekonomilerine önemli bir katkı sağlamayı amaçlıyoruz” dedi.
BAŞKAN TEPE’DEN TEŞEKKÜR
Gelinlik ve nişan kıyafetlerinin belediyemize hibe edildiğini açıklayan Başkan Tepe, “İstanbul’da faaliyet gösteren hemşehrimiz Utaş Moda Evi sahibi Naciye Utaş’a ve Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı hemşehrimiz Cemal Güneysu’ya ihtiyaç sahibi ailelerimiz için büyük anlam ifade eden bu anlamlı destek için çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.