FİTNE OKLARI CUMHURBAŞKANIMIZI HEDEF ALIYOR

Siyaset 12.06.2018 - 11:07, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4220+ kez okundu.
 

FİTNE OKLARI CUMHURBAŞKANIMIZI HEDEF ALIYOR

24 Haziran seçimleri için çalışmalarını sürdüren AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Altınordu ve Ünye İlçelerinde ziyaretler gerçekleştirdi.

24 Haziran seçimleri için çalışmalarını sürdüren AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Altınordu ve Ünye İlçelerinde ziyaretler gerçekleştirdi. 24 Haziran’da Türkiye’yi diz çöktürme planın uygulandığını belirten Gündoğdu, “Milletimiz tuzakları başlarına geçirecek” dedi. Yalçın Topçu ile Ziyaret Etti AK Parti Ordu Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Metin Gündoğdu, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu ile birlikte Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ı ziyaret etti. Gündoğdu ve Topçu, bu ziyaretin ardından Memur-Sen İl Başkanlığını ziyaret ederek İl Başkanı İsmail Çelenk ve sendikaların şube başkanları ile bir araya geldi.  İftar İçin Ünye’de Ziyaretlerin ardından Altınordu’da bulunan Cumartesi Pazarı alanındaki esnafları ziyaret ederek taleplerini dinledi. Aziziye (Yalı) Camii civarındaki vatandaşlarla da bir araya gelen Gündoğdu, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun katılımıyla düzenlenen 35 Milyon TL’lik 3 projenin temel atma ve açılış törenine katıldı. İftar’da Ünye İlçesine geçen Gündoğdu, Saraçlı Mahallesineki halk iftarına katıldı. Gündoğdu “İp’i, Sap’ı Ok’u Cumhurbaşkanımızı hedef alıyor. Fitne döneminde okları kimi hedef alıyorsa bizim de yerimiz onun yanıdır. Türkiye’nin geleceği ve ümmetin istikbali için 24 Haziran’dan Cumhurbaşkanımızın yanında olmalıyız.” dedi.
24 Haziran seçimleri için çalışmalarını sürdüren AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Altınordu ve Ünye İlçelerinde ziyaretler gerçekleştirdi.

24 Haziran seçimleri için çalışmalarını sürdüren AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Altınordu ve Ünye İlçelerinde ziyaretler gerçekleştirdi. 24 Haziran’da Türkiye’yi diz çöktürme planın uygulandığını belirten Gündoğdu, “Milletimiz tuzakları başlarına geçirecek” dedi.

Yalçın Topçu ile Ziyaret Etti

AK Parti Ordu Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Metin Gündoğdu, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu ile birlikte Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ı ziyaret etti. Gündoğdu ve Topçu, bu ziyaretin ardından Memur-Sen İl Başkanlığını ziyaret ederek İl Başkanı İsmail Çelenk ve sendikaların şube başkanları ile bir araya geldi. 

İftar İçin Ünye’de

Ziyaretlerin ardından Altınordu’da bulunan Cumartesi Pazarı alanındaki esnafları ziyaret ederek taleplerini dinledi. Aziziye (Yalı) Camii civarındaki vatandaşlarla da bir araya gelen Gündoğdu, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun katılımıyla düzenlenen 35 Milyon TL’lik 3 projenin temel atma ve açılış törenine katıldı. İftar’da Ünye İlçesine geçen Gündoğdu, Saraçlı Mahallesineki halk iftarına katıldı. Gündoğdu “İp’i, Sap’ı Ok’u Cumhurbaşkanımızı hedef alıyor. Fitne döneminde okları kimi hedef alıyorsa bizim de yerimiz onun yanıdır. Türkiye’nin geleceği ve ümmetin istikbali için 24 Haziran’dan Cumhurbaşkanımızın yanında olmalıyız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.