FINDIĞIN FİYATI DÜŞÜYOR

Ekonomi 04.10.2016 - 18:48, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2411+ kez okundu.
 

FINDIĞIN FİYATI DÜŞÜYOR

Ordu'da 12 liradan işlem gören 50 randımanlı kabuklu fındık 11,75 liraya geriledi.

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Ordu Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Arslan Soydan, borsada bugün 11,75 lira olarak açıklanan fındık fiyatı karşısında şaşırdıklarını söyledi. ''FİYATA MÜDAHALE EDİLMELİ'' Fiyatların yarı yarıya düşük olduğu bir sezonda fiyatların sürekli gerilemesine anlam veremediklerini söyleyen Soydan, "Artık birilerinin buna 'dur' demesi lazım. Bizlerin de sabrı taşmaktadır. Kimsenin bu üreticinin hakkını gasbetmesine izin vermeyeceğiz. Beklentimiz bir an önce bu fiyata müdahale edilmesidir." dedi. Soydan, "Artık üretici yoruldu. Üretici çok yıprandı. Üretici ne yapacağını şaşırdı. Bu üreticinin de bir sabrı var. Kimse bizimle alay etmesin. Biz sadece hakkımız olan rakamı istiyoruz. Kimseden sadaka falan istemiyoruz." ifadelerini kullandı. 
Ordu'da 12 liradan işlem gören 50 randımanlı kabuklu fındık 11,75 liraya geriledi.

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Ordu Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Arslan Soydan, borsada bugün 11,75 lira olarak açıklanan fındık fiyatı karşısında şaşırdıklarını söyledi.

''FİYATA MÜDAHALE EDİLMELİ''

Fiyatların yarı yarıya düşük olduğu bir sezonda fiyatların sürekli gerilemesine anlam veremediklerini söyleyen Soydan, "Artık birilerinin buna 'dur' demesi lazım. Bizlerin de sabrı taşmaktadır. Kimsenin bu üreticinin hakkını gasbetmesine izin vermeyeceğiz. Beklentimiz bir an önce bu fiyata müdahale edilmesidir." dedi.

Soydan, "Artık üretici yoruldu. Üretici çok yıprandı. Üretici ne yapacağını şaşırdı. Bu üreticinin de bir sabrı var. Kimse bizimle alay etmesin. Biz sadece hakkımız olan rakamı istiyoruz. Kimseden sadaka falan istemiyoruz." ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.