FATSA OSGB'NİN KAMULAŞTIRILMASI HIZLANIYOR

Ekonomi 03.05.2017 - 22:59, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3306+ kez okundu.
 

FATSA OSGB'NİN KAMULAŞTIRILMASI HIZLANIYOR

Fatsa ilçesinde yapılması planlanan yeni Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’nin kamulaştırma çalışmalarının hızlandırılması için Fatsa Belediyesi ile bir protokol imzalandı.

Valilik makamında gerçekleştirilen protokol imza törenine, Vali İrfan Balkanlıoğlu, Vali Yardımcısı Ahmet Arık, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş, Fatsa Organize Sanayi Bölge Müdürü Olgun Topkaya katıldı. İmza töreninde bir konuşma yapan Vali İrfan Balkanlıoğlu, “Ordu, teşvik kapsamında yer alan bir il.  Teşvik derecesinde ise 5. bölge konumunda. Ordu’daki Organize Sanayi Bölgelerine yatırım yapılması halinde, Doğu ve Güneydoğu bölgesindeki illerle aynı teşvik kapsamında 6. bölge addediliyoruz. Ordu’ya birçok sanayici, işadamı geliyor, yatırım yapmak istiyor ve bu teşviklerden de istifade etmeyi amaçlıyor. Bundan dolayı gelen müteşebbislere yatırım yapabilecekleri bir yer gösteremiyoruz. Burada birçok istihdam bekleyen, işsiz insanlarımız var. Altınordu ilçemize ikinci bir OSB, Fatsa’ya da mevcut OSB’nin neredeyse iki katı büyüklüğünde ilave bir OSB ile Ünye İlçemize de bir Organize Sanayi Bölgesi gündemde. Burada kamulaştırılacak alanlar var. Mevcut Organize Sanayi Bölgesi’nin neredeyse iki katı alanında bir yer ek OSB olarak ilave edilecek. Buranın tamamı hazineye ait değil ve bir takım kamulaştırılacak araziler var. Organize Sanayi Bölgesi adına Fatsa Belediye Başkanımız elini taşın altına koydu. OSB’nin müteşebbis üyeleriyiz ve yapılan protokol neticesinde Fatsa Belediyesi kamulaştırma işlemlerini gerçekleştirecek. Hayırlı olsun” dedi.
Fatsa ilçesinde yapılması planlanan yeni Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’nin kamulaştırma çalışmalarının hızlandırılması için Fatsa Belediyesi ile bir protokol imzalandı.

Valilik makamında gerçekleştirilen protokol imza törenine, Vali İrfan Balkanlıoğlu, Vali Yardımcısı Ahmet Arık, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş, Fatsa Organize Sanayi Bölge Müdürü Olgun Topkaya katıldı.

İmza töreninde bir konuşma yapan Vali İrfan Balkanlıoğlu, “Ordu, teşvik kapsamında yer alan bir il.  Teşvik derecesinde ise 5. bölge konumunda. Ordu’daki Organize Sanayi Bölgelerine yatırım yapılması halinde, Doğu ve Güneydoğu bölgesindeki illerle aynı teşvik kapsamında 6. bölge addediliyoruz. Ordu’ya birçok sanayici, işadamı geliyor, yatırım yapmak istiyor ve bu teşviklerden de istifade etmeyi amaçlıyor. Bundan dolayı gelen müteşebbislere yatırım yapabilecekleri bir yer gösteremiyoruz. Burada birçok istihdam bekleyen, işsiz insanlarımız var. Altınordu ilçemize ikinci bir OSB, Fatsa’ya da mevcut OSB’nin neredeyse iki katı büyüklüğünde ilave bir OSB ile Ünye İlçemize de bir Organize Sanayi Bölgesi gündemde. Burada kamulaştırılacak alanlar var. Mevcut Organize Sanayi Bölgesi’nin neredeyse iki katı alanında bir yer ek OSB olarak ilave edilecek. Buranın tamamı hazineye ait değil ve bir takım kamulaştırılacak araziler var. Organize Sanayi Bölgesi adına Fatsa Belediye Başkanımız elini taşın altına koydu. OSB’nin müteşebbis üyeleriyiz ve yapılan protokol neticesinde Fatsa Belediyesi kamulaştırma işlemlerini gerçekleştirecek. Hayırlı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.