Fatsa Belediyespor sahasında 1-0 yendi

Spor 16.02.2015 - 13:17, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3863+ kez okundu.
 

Fatsa Belediyespor sahasında 1-0 yendi

Ligin ikinci devresine muhteşem bir giriş yapan ancak geçtiğimiz hafta Ladik Belediyespor’a mağlup olan Fatsa Belediyespor, kümede kalma yolunda önemli bir zafere daha imza attı.

Fatsa Belediyespor sahasında konuk ettiği Turhalspor’u yeni taransferi Polat Çelebi’nin 90. dakikada kaydettiği gol ile 1-0 yendi, 6 puan değerinde bir galibiyet elde etti. Bölgesel Amatör Lig 5. Grup’ta mücadele eden Fatsa Belediyespor’da sonunda güzel günler başladı. Sarı Lacivertli temsilcimiz, ligin 18. haftasında sahasında Turhalspor’u konuk etti. 90 dakikası büyük çekişme içinde geçen maçta, ilk devreden gol sesi çıkmadı. İkinci 45 dakikada ise takımlar buldukları net pozisyonları değerlendirmekte güçlük çekti. Tam maç 0-0 bitecek derken, 90. dakikada Fatsa Belediyespor’da yeni transfer Polat Çelebi sahneye çıktı. Attığı süper golle takımını 1-0 öne taşıyan Polat, maçında skorunu da ilan etmiş oldu. Bu sonuçla birlikte puanını 13’e yükselten Sarı Lacivertliler, 14 takımlı ligin son basamağından kurtuldu ve 18. haftayı 13. sırada tamamladı.
Ligin ikinci devresine muhteşem bir giriş yapan ancak geçtiğimiz hafta Ladik Belediyespor’a mağlup olan Fatsa Belediyespor, kümede kalma yolunda önemli bir zafere daha imza attı.

Fatsa Belediyespor sahasında konuk ettiği Turhalspor’u yeni taransferi Polat Çelebi’nin 90. dakikada kaydettiği gol ile 1-0 yendi, 6 puan değerinde bir galibiyet elde etti.

Bölgesel Amatör Lig 5. Grup’ta mücadele eden Fatsa Belediyespor’da sonunda güzel günler başladı.

Sarı Lacivertli temsilcimiz, ligin 18. haftasında sahasında Turhalspor’u konuk etti. 90 dakikası büyük çekişme içinde geçen maçta, ilk devreden gol sesi çıkmadı. İkinci 45 dakikada ise takımlar buldukları net pozisyonları değerlendirmekte güçlük çekti.

Tam maç 0-0 bitecek derken, 90. dakikada Fatsa Belediyespor’da yeni transfer Polat Çelebi sahneye çıktı. Attığı süper golle takımını 1-0 öne taşıyan Polat, maçında skorunu da ilan etmiş oldu.

Bu sonuçla birlikte puanını 13’e yükselten Sarı Lacivertliler, 14 takımlı ligin son basamağından kurtuldu ve 18. haftayı 13. sırada tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.