FIRTINA YANGINLARA SEBEP OLDU

Gündem 20.04.2022 - 00:14, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3688+ kez okundu.
 

FIRTINA YANGINLARA SEBEP OLDU

Türkiye genelinde etkili olan kuvvetli rüzgâr ve fırtına Ordu’da da hissedildi. İl genelinde olumsuz hava koşullarıyla beraber gün içinde 17 farklı noktada yangın meydana geldi.

Türkiye genelinde etkili olan kuvvetli rüzgâr ve fırtına Ordu’da da hissedildi. İl genelinde olumsuz hava koşullarıyla beraber gün içinde 17 farklı noktada yangın meydana geldi. Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, olaylara müdahale ederek kontrol altına aldı. KONTROL ALTINA ALINDI Ordu’da hafta başında etkili olan rüzgarın etkisiyle il genelinde 1 baca yangını, 1 çatı yangını, 1 işyeri yangını, 1 araç yangını, 1 ahır yangını, 2 samanlık yangını, 2 ikametgâh yangını, 3 elektrik yangını ve 5 orman yangını olmak üzere 17 farklı noktada çeşitli yangın olayları meydana geldi. İhbarlar doğrultusunda yangına müdahale eden ekipler, yangını kısa sürede kontrol altına alarak facianın önüne geçti.  
Türkiye genelinde etkili olan kuvvetli rüzgâr ve fırtına Ordu’da da hissedildi. İl genelinde olumsuz hava koşullarıyla beraber gün içinde 17 farklı noktada yangın meydana geldi.

Türkiye genelinde etkili olan kuvvetli rüzgâr ve fırtına Ordu’da da hissedildi. İl genelinde olumsuz hava koşullarıyla beraber gün içinde 17 farklı noktada yangın meydana geldi. Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, olaylara müdahale ederek kontrol altına aldı.

KONTROL ALTINA ALINDI

Ordu’da hafta başında etkili olan rüzgarın etkisiyle il genelinde 1 baca yangını, 1 çatı yangını, 1 işyeri yangını, 1 araç yangını, 1 ahır yangını, 2 samanlık yangını, 2 ikametgâh yangını, 3 elektrik yangını ve 5 orman yangını olmak üzere 17 farklı noktada çeşitli yangın olayları meydana geldi. İhbarlar doğrultusunda yangına müdahale eden ekipler, yangını kısa sürede kontrol altına alarak facianın önüne geçti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.