FINDIK HIRSIZLARI YAKALANDI

Asayiş 11.11.2021 - 18:38, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1969+ kez okundu.
 

FINDIK HIRSIZLARI YAKALANDI

Altınordu İlçesi Örencik Mahallesinde 25 Eylül 2021 tarihinde meydana gelen olayda 700 kg fındığın çalınmasından sonra faillerin yakalanması için Jandarma Komutanlığı tarafından operasyonlar sürdürüldü.

 Altınordu İlçesi Örencik Mahallesinde 25 Eylül 2021 tarihinde meydana gelen olayda 700 kg fındığın çalınmasından sonra   faillerin yakalanması için Jandarma Komutanlığı tarafından operasyonlar sürdürüldü. İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde bulunan Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ve Altınordu İlçe J.K.lığı, Jandarma Asayiş Timleri, aradan geçen yaklaşık 1,5 ay sonra sonunda fındıkları çalanları yakaladı. Jandarma Komutanlığı ekipleri yapılan araştırmalar sonucunda, C.Y., H.Ö. ve İ.Ç. isimli (3) şüpheli şahıs fındıkları çalarken kullandıkları araç ile birlikte yakalanarak adli makama sevk edildiler.  
Altınordu İlçesi Örencik Mahallesinde 25 Eylül 2021 tarihinde meydana gelen olayda 700 kg fındığın çalınmasından sonra faillerin yakalanması için Jandarma Komutanlığı tarafından operasyonlar sürdürüldü.

 Altınordu İlçesi Örencik Mahallesinde 25 Eylül 2021 tarihinde meydana gelen olayda 700 kg fındığın çalınmasından sonra   faillerin yakalanması için Jandarma Komutanlığı tarafından operasyonlar sürdürüldü.
İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde bulunan Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ve Altınordu İlçe J.K.lığı, Jandarma Asayiş Timleri, aradan geçen yaklaşık 1,5 ay sonra sonunda fındıkları çalanları yakaladı.
Jandarma Komutanlığı ekipleri yapılan araştırmalar sonucunda, C.Y., H.Ö. ve İ.Ç. isimli (3) şüpheli şahıs fındıkları çalarken kullandıkları araç ile birlikte yakalanarak adli makama sevk edildiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.