EUROCAR ORDULU İLE BÜYÜYOR...

Gündem 08.10.2021 - 08:27, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1941+ kez okundu.
 

EUROCAR ORDULU İLE BÜYÜYOR...

Eurocar yönetim kurulu başkanı Altuntaş “Birlikte yürüyeceğiz” dedi.

Almanya’da her geçen gün daha da geniş bir ağ oluşturarak köklenmeye devam eden Eurocar şirketi, kalite, güvenilirlik ve müşteri memnuniyeti ilkeleriyle yoluna devam ediyor.  Başta Almanya ve Avrupa’nın her kölesinde yaşayan Türklerin şirketi olan Eurocar yönetim kurulu başkanı Mahmut Altuntaş, “Avrupa’da milletimizle birlikte yol yürürken, ülkemizi de unutmayacağız elbette. Bizler Eurocar ailesi olarak büyüdükçe sizler karşısında daha da küçülmeyi asla unutmayacağız. Güzel vatanımız Türkiye’mizin her köşesinde dokunmamız gereken el olduğunda asla banane diyerek görmezden gelmeyeceğiz. Dünyanın neresinde olursak olalım taşın altına elimizi koymaktan asla geri kalmayacağız. Allah bizlere bazı şeyleri nasip etmişse, bunu gerektiğinde paylaşmasını bileceğiz. İlk gün söylediğim gibi, bu yolda her anlamda beraber yürümeye devam edeceğiz. Ben, bizlere olan güvenini ve desteğini esirgemeyen tüm müşterilerimize gönülden teşekkür ediyorum” şekilde konuştu.  
Eurocar yönetim kurulu başkanı Altuntaş “Birlikte yürüyeceğiz” dedi.

Almanya’da her geçen gün daha da geniş bir ağ oluşturarak köklenmeye devam eden Eurocar şirketi, kalite, güvenilirlik ve müşteri memnuniyeti ilkeleriyle yoluna devam ediyor. 

Başta Almanya ve Avrupa’nın her kölesinde yaşayan Türklerin şirketi olan Eurocar yönetim kurulu başkanı Mahmut Altuntaş, “Avrupa’da milletimizle birlikte yol yürürken, ülkemizi de unutmayacağız elbette. Bizler Eurocar ailesi olarak büyüdükçe sizler karşısında daha da küçülmeyi asla unutmayacağız. Güzel vatanımız Türkiye’mizin her köşesinde dokunmamız gereken el olduğunda asla banane diyerek görmezden gelmeyeceğiz. Dünyanın neresinde olursak olalım taşın altına elimizi koymaktan asla geri kalmayacağız. Allah bizlere bazı şeyleri nasip etmişse, bunu gerektiğinde paylaşmasını bileceğiz. İlk gün söylediğim gibi, bu yolda her anlamda beraber yürümeye devam edeceğiz. Ben, bizlere olan güvenini ve desteğini esirgemeyen tüm müşterilerimize gönülden teşekkür ediyorum” şekilde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.