ENGİNYURT’A YENİ GÖREV

Siyaset 23.03.2022 - 09:01, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4215+ kez okundu.
 

ENGİNYURT’A YENİ GÖREV

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt Teşkilat İşleri Başkanlığına getirildi.

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt Teşkilat İşleri Başkanlığına getirildi. DP lideri Gültekin Uysal başkanlığında yapılan toplantıda genel başkan yardımcıları belirlendi. Parti Sözcülüğüne, Gelecek Partisi‘nden istifa ettikten sonra Demokrat Parti’ye katılan Neslihan Çevik getirildi. Parti Genel Sekterliği görevi için Mustafa Serhan Yücel belirlenirken, Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt Teşkilat İşleri Başkanı oldu. CHP eski Milletvekili Faik Tunay ise Basın Propaganda İşleri Başkanı olarak görevlendirildi. Partideki diğer görevlendirmeler şu şekilde oluştu Siyasi İşler Başkanı: Muhammed Kelleci, Parlamento İlişkileri Başkanı: Muhtar Mahramlı, Seçim İşleri Başkanı: Ahmet Uyanık, Yerel Yönetim İşleri Başkanı: Barbaros Hayrettin Binicioğlu, Dış İlişkiler Başkanı: Rıfat Melih Aktaş, Ekonomik İşler Başkanı: Bülent Şahinalp, Demokratik Kitle Örgütleri Başkanı: Adnan Turfan, Kadın ve Gençlik İşleri Başkanı: Murat Aydoğdu, Göç ve Sosyal Politikalar Başkanı: İlkay Aksoy, Türk Dünyası ve Yurtdışı Örgütlenmeler Başkanı: Gökhan Pınarbaşı, Genel Muhasip: Adnan Talip Parlak Toplantının ardından DP lideri Gültekin Uysal ve 50 kişilik Genel İdare Kurulu üyeleri, Anıtkabir’i ziyaret ederek Atatürk’ün mozolesine çelenk bıraktı.    
Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt Teşkilat İşleri Başkanlığına getirildi.

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt Teşkilat İşleri Başkanlığına getirildi.
DP lideri Gültekin Uysal başkanlığında yapılan toplantıda genel başkan yardımcıları belirlendi.
Parti Sözcülüğüne, Gelecek Partisi‘nden istifa ettikten sonra Demokrat Parti’ye katılan Neslihan Çevik getirildi.
Parti Genel Sekterliği görevi için Mustafa Serhan Yücel belirlenirken, Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt Teşkilat İşleri Başkanı oldu.
CHP eski Milletvekili Faik Tunay ise Basın Propaganda İşleri Başkanı olarak görevlendirildi.
Partideki diğer görevlendirmeler şu şekilde oluştu
Siyasi İşler Başkanı: Muhammed Kelleci, Parlamento İlişkileri Başkanı: Muhtar Mahramlı, Seçim İşleri Başkanı: Ahmet Uyanık, Yerel Yönetim İşleri Başkanı: Barbaros Hayrettin Binicioğlu, Dış İlişkiler Başkanı: Rıfat Melih Aktaş, Ekonomik İşler Başkanı: Bülent Şahinalp, Demokratik Kitle Örgütleri Başkanı: Adnan Turfan, Kadın ve Gençlik İşleri Başkanı: Murat Aydoğdu, Göç ve Sosyal Politikalar Başkanı: İlkay Aksoy, Türk Dünyası ve Yurtdışı Örgütlenmeler Başkanı: Gökhan Pınarbaşı, Genel Muhasip: Adnan Talip Parlak
Toplantının ardından DP lideri Gültekin Uysal ve 50 kişilik Genel İdare Kurulu üyeleri, Anıtkabir’i ziyaret ederek Atatürk’ün mozolesine çelenk bıraktı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.