DÜNYA EVİNE GİRDİLER

Yaşam 31.10.2021 - 09:35, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3222+ kez okundu.
 

DÜNYA EVİNE GİRDİLER

,Şehrimiz iş insanlardan Seda Deniz Akçevre ile Ertan Bakır Hampton By Hilton yapılan nikah töreni ile dünya evine girdiler.

,Şehrimiz iş insanlardan Seda Deniz Akçevre ile Ertan Bakır  Hampton By Hilton yapılan nikah töreni ile dünya evine girdiler. Bürokrasi, siyaset ve spor dünyasından çok sayıda kişinin şahitlik yaptığı ve kalabalık davetli huzurunda gerçekleştirilen törende genç çiftlerin nikahını Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören kıydı. Sema- Talip Akçevre' nin kızları Seda Deniz ile Merhume Seniye ile Merhum İsmet Bakır'ın oğlu Ertan'a bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.  
,Şehrimiz iş insanlardan Seda Deniz Akçevre ile Ertan Bakır Hampton By Hilton yapılan nikah töreni ile dünya evine girdiler.

,Şehrimiz iş insanlardan Seda Deniz Akçevre ile Ertan Bakır  Hampton By Hilton yapılan nikah töreni ile dünya evine girdiler. Bürokrasi, siyaset ve spor dünyasından çok sayıda kişinin şahitlik yaptığı ve kalabalık davetli huzurunda gerçekleştirilen törende genç çiftlerin nikahını Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören kıydı.
Sema- Talip Akçevre' nin kızları Seda Deniz ile Merhume Seniye ile Merhum İsmet Bakır'ın oğlu Ertan'a bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.