DOLANDIRICILAR KISKIVRAK YAKANDI

Asayiş 16.02.2017 - 12:27, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3406+ kez okundu.
 

DOLANDIRICILAR KISKIVRAK YAKANDI

Kendilerini polis olarak tanıtan iki dolandırıcı, telefon açtıkları yaşlı kadının 7 bin 700 lirasını gasp ettikten sonra polis tarafından kıskıvrak yakalandı.

Ordu'nun Altınordu ilçesinde, kendilerini polis olarak telefonda kendilerini polis olarak yaşlı bir vatandaşı dolandıran Şanlıurfa’dan geldikleri tespit edilen iki kişi tutuklandı. Ordu Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, 14 Şubat günü saat 15.00 sıralarında telefonda kendilerini polis olarak tanıtan şüpheliler, yaşlı bir vatandaşı aradılar. Dolandırıcılar, Telefon hattının FETÖ terör örgütü ile bağlantısı olduğunu tespit ettiklerini, kendisini bu durumdan kurtarabileceklerini evde bulunan paraları bir poşete koymasını ve kapıya gelecek olan polise teslim etmesini söyleyerek kendisini 7 bin 700 TL dolandırdılar. Daha sonra dolandırıldığını anlayan yaşlı kadın durumu polise haber vermesi üzerine Ordu Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptıkları çalışmalar neticesinde 7 bin 700 TL parayı dolandıran iki şüpheli bir restoranda yemek yerken paralarla birlikte kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Şanlıurfa’dan geldikleri tespit edilen 2 kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kendilerini polis olarak tanıtan iki dolandırıcı, telefon açtıkları yaşlı kadının 7 bin 700 lirasını gasp ettikten sonra polis tarafından kıskıvrak yakalandı.

Ordu'nun Altınordu ilçesinde, kendilerini polis olarak telefonda kendilerini polis olarak yaşlı bir vatandaşı dolandıran Şanlıurfa’dan geldikleri tespit edilen iki kişi tutuklandı.

Ordu Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, 14 Şubat günü saat 15.00 sıralarında telefonda kendilerini polis olarak tanıtan şüpheliler, yaşlı bir vatandaşı aradılar.

Dolandırıcılar, Telefon hattının FETÖ terör örgütü ile bağlantısı olduğunu tespit ettiklerini, kendisini bu durumdan kurtarabileceklerini evde bulunan paraları bir poşete koymasını ve kapıya gelecek olan polise teslim etmesini söyleyerek kendisini 7 bin 700 TL dolandırdılar.

Daha sonra dolandırıldığını anlayan yaşlı kadın durumu polise haber vermesi üzerine Ordu Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptıkları çalışmalar neticesinde 7 bin 700 TL parayı dolandıran iki şüpheli bir restoranda yemek yerken paralarla birlikte kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Şanlıurfa’dan geldikleri tespit edilen 2 kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.