DİYANET İŞLERİ BAŞKANI ERBAŞ AÇILIŞLARA KATILDI

Gündem 08.07.2021 - 22:11, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3237+ kez okundu.
 

DİYANET İŞLERİ BAŞKANI ERBAŞ AÇILIŞLARA KATILDI

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, bir dizi açılış ve temel atma programlarına katılmak üzere Ordu'ya geldi.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, bir dizi açılış ve temel atma  programlarına katılmak üzere Ordu'ya geldi.  Gürgentepe İlçe Müftülüğü Hizmet Binası ile Kuran Kursu Açıldı  Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, ilk olarak Vali Tuncay  Sonel ve diğer protokol üyeleri ile birlikte Gürgentepe İlçe Müftülüğü Hizmet Binası ile  Kuran Kursu’nun açılış programına katıldı.  Gürgentepe İlçesinin Akmescit Mahallesinde  970 metre kare arsa üzerinde 2018 yılında yapımına başlanılan ve içerisinde  Müftülük Hizmet Birimi ile 4-6 yaş  Kuran Kursu’nun bulunduğu hizmet binasının açılış kurdelesi, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Vali Tuncay  Sonel ve diğer protokol üyeleri tarafından kesildi.  970 metrekare arsa üzerinde kurulan Gürgentepe İlçe Müftülüğü Hizmet Binasıında 4-6 Yaş Kuran Kursu’nun yanı sıra, Yetişkinlere Yönelik Kuran Kursu, Çok Amaçlı Salon ve Gençlik Merkezi Bulunuyor.  Ezeltere  Kültür Merkezi ve Cemevi Ziyaret Edildi Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Gürgentepe İlçesinde Ezeltere Kültür Merkezi ve Cemevi'ne de  bir ziyarette bulundu. Ulubey İlçe Müftülüğü Temel Atma Töreni  Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Vali Tuncay  Sonel ve diğer protokol üyeleri daha sonra Ulubey İlçesine hareket ederek, burada İlçe Müftülüğünün Temel Atma Törenine katıldı.   1950’lerde yapılan ilçenin en eski binalarından biri olan mevcut hizmet binasının fiziki yapısı gereği din hizmetlerinin etkin ve verimli sunulmasına imkân ve olanak tanımaması dolayısıyla binanın hemen bitişiğinde bulunan, mülkiyeti cami derneğine âit olan arsada  yeni bir hizmet binası inşa edilecek. Bina, konferans salonu 4-6 yaş eğitimi, Kız   Kur’an Kursu, Gençlik Merkezi, Konferans Salonu ve lojmanlardan oluşuyor.  Kabadüz İlçe Müftülüğü Hizmet Binasının Açılış  Töreni Gerçekleştirildi  Cami, Kuran Kursu ile Müftülük Hizmet Binalarının açılış programlarına katılmak üzere Ordu’ya gelen Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın ilçe programı kapsamında Vali Tuncay  Sonel ve diğer protokol üyeleri ile birlikte son durağı Kabadüz İlçesi oldu. Erbad, Kabadüz'de İlçe Müftülüğü Hizmet Binasının Açılış törenine katıldı. Toplam 571m² arsa üzerine inşa edilen hizmet binası, beş kattan oluşuyor. İçerisinde 4-6 yaş Kur’an Kursu, Gençlere yönelik çok amaçlı spor salonu, kütüphane, eğitim salonu, mescit, mutfak ve ıslak zeminden oluşan Diyanet Gençlik Merkezi, Müftülük İdari Bölümleri ve Lojman bulunuyor.  
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, bir dizi açılış ve temel atma programlarına katılmak üzere Ordu'ya geldi.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, bir dizi açılış ve temel atma  programlarına katılmak üzere Ordu'ya geldi. 
Gürgentepe İlçe Müftülüğü Hizmet Binası ile Kuran Kursu Açıldı 
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, ilk olarak Vali Tuncay  Sonel ve diğer protokol üyeleri ile birlikte Gürgentepe İlçe Müftülüğü Hizmet Binası ile  Kuran Kursu’nun açılış programına katıldı. 
Gürgentepe İlçesinin Akmescit Mahallesinde  970 metre kare arsa üzerinde 2018 yılında yapımına başlanılan ve içerisinde  Müftülük Hizmet Birimi ile 4-6 yaş  Kuran Kursu’nun bulunduğu hizmet binasının açılış kurdelesi, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Vali Tuncay  Sonel ve diğer protokol üyeleri tarafından kesildi. 
970 metrekare arsa üzerinde kurulan Gürgentepe İlçe Müftülüğü Hizmet Binasıında 4-6 Yaş Kuran Kursu’nun yanı sıra, Yetişkinlere Yönelik Kuran Kursu, Çok Amaçlı Salon ve Gençlik Merkezi Bulunuyor. 
Ezeltere  Kültür Merkezi ve Cemevi Ziyaret Edildi
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Gürgentepe İlçesinde Ezeltere Kültür Merkezi ve Cemevi'ne de  bir ziyarette bulundu.
Ulubey İlçe Müftülüğü Temel Atma Töreni 
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Vali Tuncay  Sonel ve diğer protokol üyeleri daha sonra Ulubey İlçesine hareket ederek, burada İlçe Müftülüğünün Temel Atma Törenine katıldı. 
 1950’lerde yapılan ilçenin en eski binalarından biri olan mevcut hizmet binasının fiziki yapısı gereği din hizmetlerinin etkin ve verimli sunulmasına imkân ve olanak tanımaması dolayısıyla binanın hemen bitişiğinde bulunan, mülkiyeti cami derneğine âit olan arsada  yeni bir hizmet binası inşa edilecek. Bina, konferans salonu 4-6 yaş eğitimi, Kız   Kur’an Kursu, Gençlik Merkezi, Konferans Salonu ve lojmanlardan oluşuyor. 
Kabadüz İlçe Müftülüğü Hizmet Binasının Açılış  Töreni Gerçekleştirildi 
Cami, Kuran Kursu ile Müftülük Hizmet Binalarının açılış programlarına katılmak üzere Ordu’ya gelen Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın ilçe programı kapsamında Vali Tuncay  Sonel ve diğer protokol üyeleri ile birlikte son durağı Kabadüz İlçesi oldu. Erbad, Kabadüz'de İlçe Müftülüğü Hizmet Binasının Açılış törenine katıldı. Toplam 571m² arsa üzerine inşa edilen hizmet binası, beş kattan oluşuyor. İçerisinde 4-6 yaş Kur’an Kursu, Gençlere yönelik çok amaçlı spor salonu, kütüphane, eğitim salonu, mescit, mutfak ve ıslak zeminden oluşan Diyanet Gençlik Merkezi, Müftülük İdari Bölümleri ve Lojman bulunuyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.