DEVLET ÖVÜNÇ MADALYASI VE BERATI VERİLDİ

Gündem 02.02.2018 - 13:18, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4249+ kez okundu.
 

DEVLET ÖVÜNÇ MADALYASI VE BERATI VERİLDİ

Şehit Polis Memuru Harun Maytalman’ın eşi Neşe Maytalman’a Cumhurbaşkanlığı tarafından verilen ’Devlet Övünç Madalyası ve Beratı’, Vali Seddar Yavuz tarafından tevcih edildi.

Şehit Polis Memuru Harun Maytalman’ın eşi Neşe Maytalman’a Cumhurbaşkanlığı tarafından verilen ’Devlet Övünç Madalyası ve Beratı’, Vali Seddar Yavuz tarafından tevcih edildi.   Tören öncesi Vali Seddar Yavuz eşi Selda Yavuz ile birlikte Şehit Polis Memuru Harun Maytalman’ın eşi Neşe Maytalman ve oğlu Berkay ve diğer aile bireyleriyle makamda bir süre sohbet ederek, yakından ilgilendi ve bir isteklerinin olup olmadığını sordu.   Kısa süreli süreli sohbet ve hal-hatır sormanın ardından, ’Devlet Övünç Madalyası ve Beratı’ takdim törenine geçildi.   27 Ağustos 2016 tarihinde Şırnak'ın Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Grup Amirliği'ne PKK'lı teröristlerce bomba yüklü kamyonla gerçekleştirilen saldırıda şehit düşen polis memuru Harun Maytalman’ın eşi Neşe Maytalman’a, Vali Seddar Yavuz tarafından 'Devlet Övünç Madalyası ve Beraatı takdim edildi.   Vali Seddar Yavuz, “Şehidimizin kutsal emanetleri olan aileleri ile bir aradayız. Devletimizin adına, Devletimizin başı Sayın Cumhurbaşkanımız devlet övünç madalyası ve beraatını takdim etmek üzere ilin valisi olarak beni görevlendirmiş bulunuyor. Bu vesileyle devletimizin bölünmez bütünlüğü, vatan, bayrak ve din için şehadete koşmuş kardeşimizin ailesi ve kıymetli evladı ve eşiyle babasıyla bir aradayız. Onlara minnet ve şükran duygularımızı bir kez daha huzurunuzda ifade etmek istiyorum. Rabbim şehadetini kabul eylesin, makbul eylesin. Başta sevenleri ve ailesi olmak üzere inşallah cennetinde buluştursun diye dua ediyoruz. Milletimizin en önemli özelliği; şehadete ölüme gül bahçesine girercesine coşkulu ve arzulu olmasıdır.   Böylesine necip ve aziz milletimizin bir evladı olmaktan onur duyduğumu bir kez daha ifade etmek istiyorum. İnşallah bu ülkeyi ebediyen hür ve bağımsız bir şekilde yaşatacağız. Şehitlerimize bir kez daha minnet ve şükran duygularımızı ifade ediyoruz. Allah onlardan razı olsun. Sabır, güç ve kuvvet versin diye dua ve niyazda bulunuyoruz” diye konuştu.
Şehit Polis Memuru Harun Maytalman’ın eşi Neşe Maytalman’a Cumhurbaşkanlığı tarafından verilen ’Devlet Övünç Madalyası ve Beratı’, Vali Seddar Yavuz tarafından tevcih edildi.
Şehit Polis Memuru Harun Maytalman’ın eşi Neşe Maytalman’a Cumhurbaşkanlığı tarafından verilen ’Devlet Övünç Madalyası ve Beratı’, Vali Seddar Yavuz tarafından tevcih edildi.
 
Tören öncesi Vali Seddar Yavuz eşi Selda Yavuz ile birlikte Şehit Polis Memuru Harun Maytalman’ın eşi Neşe Maytalman ve oğlu Berkay ve diğer aile bireyleriyle makamda bir süre sohbet ederek, yakından ilgilendi ve bir isteklerinin olup olmadığını sordu.
 
Kısa süreli süreli sohbet ve hal-hatır sormanın ardından, ’Devlet Övünç Madalyası ve Beratı’ takdim törenine geçildi.
 
27 Ağustos 2016 tarihinde Şırnak'ın Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Grup Amirliği'ne PKK'lı teröristlerce bomba yüklü kamyonla gerçekleştirilen saldırıda şehit düşen polis memuru Harun Maytalman’ın eşi Neşe Maytalman’a, Vali Seddar Yavuz tarafından 'Devlet Övünç Madalyası ve Beraatı takdim edildi.
 
Vali Seddar Yavuz, “Şehidimizin kutsal emanetleri olan aileleri ile bir aradayız. Devletimizin adına, Devletimizin başı Sayın Cumhurbaşkanımız devlet övünç madalyası ve beraatını takdim etmek üzere ilin valisi olarak beni görevlendirmiş bulunuyor. Bu vesileyle devletimizin bölünmez bütünlüğü, vatan, bayrak ve din için şehadete koşmuş kardeşimizin ailesi ve kıymetli evladı ve eşiyle babasıyla bir aradayız. Onlara minnet ve şükran duygularımızı bir kez daha huzurunuzda ifade etmek istiyorum. Rabbim şehadetini kabul eylesin, makbul eylesin. Başta sevenleri ve ailesi olmak üzere inşallah cennetinde buluştursun diye dua ediyoruz. Milletimizin en önemli özelliği; şehadete ölüme gül bahçesine girercesine coşkulu ve arzulu olmasıdır.   Böylesine necip ve aziz milletimizin bir evladı olmaktan onur duyduğumu bir kez daha ifade etmek istiyorum. İnşallah bu ülkeyi ebediyen hür ve bağımsız bir şekilde yaşatacağız. Şehitlerimize bir kez daha minnet ve şükran duygularımızı ifade ediyoruz. Allah onlardan razı olsun. Sabır, güç ve kuvvet versin diye dua ve niyazda bulunuyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.