DEVLET KLASİK TÜRK MÜZİĞİ KOROSU KONSERİ

Sanat 21.01.2020 - 16:30, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4379+ kez okundu.
 

DEVLET KLASİK TÜRK MÜZİĞİ KOROSU KONSERİ

Altınordu Belediyesi öncülüğünde düzenlenecek olan ve Türk Sanat Müziği eserlerinin seslendirileceği ‘Ordu Konseri’ bugün (21 Ocak Salı) saat 20.00’da sanatseverlerle buluşacak.

İnsana Hizmet ve Hürmet Eden Belediyecilik’ anlayışı ile hizmetlerine devam eden Altınordu Belediyesi, kültür ve sanat etkinliklerini sürdürüyor. Bu kapsamda birçok tiyatro, konferans ve konsere imza atan Altınordu Belediyesi sanat dolu bir etkinliği daha hayata geçiriyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü ile iş birliği yapan Altınordu Belediyesi, Samsun Devlet Klasik Türk Müziği Korosu’nun sahne alacağı ve Türk Sanat Müziği eserlerinin seslendirileceği ‘Ordu Konseri’ni Ordulularla buluşturuyor. Şef Nihat Gönül öncülüğünde Ordu Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenecek olan ve katılımın ücretsiz olacağı konser bugün (21 Ocak Salı) saat 20.00’de başlayacak. Konseri dileyen herkes dinleyebilecek.
Altınordu Belediyesi öncülüğünde düzenlenecek olan ve Türk Sanat Müziği eserlerinin seslendirileceği ‘Ordu Konseri’ bugün (21 Ocak Salı) saat 20.00’da sanatseverlerle buluşacak.

İnsana Hizmet ve Hürmet Eden Belediyecilik’ anlayışı ile hizmetlerine devam eden Altınordu Belediyesi, kültür ve sanat etkinliklerini sürdürüyor. Bu kapsamda birçok tiyatro, konferans ve konsere imza atan Altınordu Belediyesi sanat dolu bir etkinliği daha hayata geçiriyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü ile iş birliği yapan Altınordu Belediyesi, Samsun Devlet Klasik Türk Müziği Korosu’nun sahne alacağı ve Türk Sanat Müziği eserlerinin seslendirileceği ‘Ordu Konseri’ni Ordulularla buluşturuyor.

Şef Nihat Gönül öncülüğünde Ordu Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenecek olan ve katılımın ücretsiz olacağı konser bugün (21 Ocak Salı) saat 20.00’de başlayacak. Konseri dileyen herkes dinleyebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.