CUMHURİYETE VE ONUN DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKIYORUZ

Gündem 25.07.2021 - 21:06, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3395+ kez okundu.
 

CUMHURİYETE VE ONUN DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKIYORUZ

Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Bu yıl 102. yıldönümü kutlanan Erzurum Kongresi etkinliklerine ADD Ordu Şubesi Başkanı Hikmet Pala ve Ordu SMMMO Başkanı Bahadır Baş’la birlikte katıldı.

Gülyalı Belediye Başkanı  Ulaş Tepe, Milli Mücadele’nin temellerinin atıldığı Erzurum’daydı. Bu yıl 102. yıldönümü kutlanan Erzurum Kongresi etkinliklerine ADD Ordu Şubesi Başkanı Hikmet Pala ve Ordu SMMMO Başkanı Bahadır Baş’la birlikte katılan Başkan Tepe, “Erzurum Kongresi’nin gerçekleştiği salonda bu topraklara olan bağlılığımızı tazeledik. Aynı ruh ve inançla Türkiye Cumhuriyeti’ni koruma ve yaşatma azmimizi ilelebet sürdüreceğiz” dedi. ORDU ŞEHRİNİ TEMSİL ETMENİN GURURUNU YAŞIYORUZ Erzurum Kongresi’nin temsili canlandırmasında Ordu adına bir ilki gerçekleştirmenin gururunu yaşadığını belirten Başkan Tepe, “Erzurum Kongresi’nin 102. yıldönümünde Erzurum'da düzenlenen etkinliklerin bizler için asıl değeri, bu önemli organizasyonda Ordu’yu temsil edişimizdir. Her yıl yapılan etkinliklerde, kongreye katılan delegelerin sıralarına bir yakınları oturup onları temsil ederken, bir akrabası olmadığı için Ordu delegesi Hasan Hilmi Koral'ın sırası boş kalmaktaydı. 102 yıl önce kongreye katılan Ordu delegesi Hasan Hilmi Koral’ı, bugün Erzurum’daki canlandırmalarda şehrimiz Ordu adına aynı vatan sevgisi ve aynı heyecanla temsil etmek, Gülyalı Belediye Başkanı olarak bize nasip oldu. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; Ordu delegesi Hasan Hilmi Bey'i, Mesudiye delegesi Serdarzâde Mehmed Mustafa Efendi'yi ve Erzurum Kongresi’ne katılan tüm vatansever delegeleri rahmet ve şükranla anıyorum” dedi. Kongre salonunda gerçekleşen etkinliklerin ardından Erzurum Valiliğindeki davete İYİ Parti Erzurum Milletvekili Sn. Muhammet Naci Cinisli’yle birlikte katılan Başkan Tepe, Pirazizli hemşehrimiz Erzurum Valisi Sn. Okay Memiş’le bir araya geldi.  
Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Bu yıl 102. yıldönümü kutlanan Erzurum Kongresi etkinliklerine ADD Ordu Şubesi Başkanı Hikmet Pala ve Ordu SMMMO Başkanı Bahadır Baş’la birlikte katıldı.

Gülyalı Belediye Başkanı  Ulaş Tepe, Milli Mücadele’nin temellerinin atıldığı Erzurum’daydı. Bu yıl 102. yıldönümü kutlanan Erzurum Kongresi etkinliklerine ADD Ordu Şubesi Başkanı Hikmet Pala ve Ordu SMMMO Başkanı Bahadır Baş’la birlikte katılan Başkan Tepe, “Erzurum Kongresi’nin gerçekleştiği salonda bu topraklara olan bağlılığımızı tazeledik. Aynı ruh ve inançla Türkiye Cumhuriyeti’ni koruma ve yaşatma azmimizi ilelebet sürdüreceğiz” dedi.
ORDU ŞEHRİNİ TEMSİL ETMENİN GURURUNU YAŞIYORUZ
Erzurum Kongresi’nin temsili canlandırmasında Ordu adına bir ilki gerçekleştirmenin gururunu yaşadığını belirten Başkan Tepe, “Erzurum Kongresi’nin 102. yıldönümünde Erzurum'da düzenlenen etkinliklerin bizler için asıl değeri, bu önemli organizasyonda Ordu’yu temsil edişimizdir. Her yıl yapılan etkinliklerde, kongreye katılan delegelerin sıralarına bir yakınları oturup onları temsil ederken, bir akrabası olmadığı için Ordu delegesi Hasan Hilmi Koral'ın sırası boş kalmaktaydı. 102 yıl önce kongreye katılan Ordu delegesi Hasan Hilmi Koral’ı, bugün Erzurum’daki canlandırmalarda şehrimiz Ordu adına aynı vatan sevgisi ve aynı heyecanla temsil etmek, Gülyalı Belediye Başkanı olarak bize nasip oldu. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; Ordu delegesi Hasan Hilmi Bey'i, Mesudiye delegesi Serdarzâde Mehmed Mustafa Efendi'yi ve Erzurum Kongresi’ne katılan tüm vatansever delegeleri rahmet ve şükranla anıyorum” dedi.
Kongre salonunda gerçekleşen etkinliklerin ardından Erzurum Valiliğindeki davete İYİ Parti Erzurum Milletvekili Sn. Muhammet Naci Cinisli’yle birlikte katılan Başkan Tepe, Pirazizli hemşehrimiz Erzurum Valisi Sn. Okay Memiş’le bir araya geldi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.