CHP’Lİ ADIGÜZEL ULUBEY’DEYDİ

Siyaset 14.10.2020 - 16:45, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3115+ kez okundu.
 

CHP’Lİ ADIGÜZEL ULUBEY’DEYDİ

CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel Ulubey’deydi.

CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel Ulubey’deydi. CHP Ulubey İlçe Başkanı Adnan Güzelordu, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri ile birlikte mahalleleri dolaşıp vatandaşların sorunları ile ilgilenen Adıgüzel, notlar aldı yapılacabilecekleri vatandaşlarla görüştü. Özellikle yol konularında ciddi sıkıntılar yaşayan Ulubeylilerle görüşen Adıgüzel şunları ifade etti: “ Ulubeyimizin pek çok sorunu var. Ancak özellikle yol konusunda vatandaşımız çok dert yandı. Özellikle Uzunmahmut-Ören-Başçardak yolunda Uzunmahmut'a kadar yol yapılmış ve asfaltlanmış ancak Ören-Başçardak tarafına asfalt yapılmamış. Bu bölgeye ayrımcılık yapılmış. Burası Türkiye Cumhuriyeti toprağı değil mi? Bu insanlar askere gidip vergi vermiyorlar mı? Yıllardır bu hükümetten hizmet alamıyorlar. Bu konuda Meclis’te gerekli girişimleri yapacağım ve önerge vereceğim. Yine Ulubey afet konutları ile ilgili Temmuz ayında önerge vermiştik. Buradaki konutların yağmurda sel basması ile ilgili sorunları vardı. Yollarının yeni yapıldığını öğrendik. Yetkililere teşekkür ediyoruz ancak aydınlatma sorunları devam ediyor. Buranın kentsel dönüşüme alınması, bunun yapılırken de insanların konut konusunda mağdur edilmemesi gerekmektedir.”   
CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel Ulubey’deydi.

CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel Ulubey’deydi. CHP Ulubey İlçe Başkanı Adnan Güzelordu, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri ile birlikte mahalleleri dolaşıp vatandaşların sorunları ile ilgilenen Adıgüzel, notlar aldı yapılacabilecekleri vatandaşlarla görüştü. Özellikle yol konularında ciddi sıkıntılar yaşayan Ulubeylilerle görüşen Adıgüzel şunları ifade etti:
“ Ulubeyimizin pek çok sorunu var. Ancak özellikle yol konusunda vatandaşımız çok dert yandı. Özellikle Uzunmahmut-Ören-Başçardak yolunda Uzunmahmut'a kadar yol yapılmış ve asfaltlanmış ancak Ören-Başçardak tarafına asfalt yapılmamış. Bu bölgeye ayrımcılık yapılmış. Burası Türkiye Cumhuriyeti toprağı değil mi? Bu insanlar askere gidip vergi vermiyorlar mı? Yıllardır bu hükümetten hizmet alamıyorlar. Bu konuda Meclis’te gerekli girişimleri yapacağım ve önerge vereceğim.
Yine Ulubey afet konutları ile ilgili Temmuz ayında önerge vermiştik. Buradaki konutların yağmurda sel basması ile ilgili sorunları vardı. Yollarının yeni yapıldığını öğrendik. Yetkililere teşekkür ediyoruz ancak aydınlatma sorunları devam ediyor. Buranın kentsel dönüşüme alınması, bunun yapılırken de insanların konut konusunda mağdur edilmemesi gerekmektedir.” 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.