ÇATALPINAR’LI GENÇLERE SPOR MALZEMESİ DESTEĞİ

Spor 26.11.2020 - 00:36, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3226+ kez okundu.
 

ÇATALPINAR’LI GENÇLERE SPOR MALZEMESİ DESTEĞİ

Gençlik ve Spor Bakanlığının desteği ile Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Okullarda Spor Faaliyetlerinin artırılması İçin Okullara Spor Malzemesi desteği devam ediyor.

Çatalpınar ilçesindeki İlköğretim ve Ortaöğretimdeki Okullara, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Futbol, Hentbol, Basketbol ve Voleybol Topu, Satranç Takımları, Masa Tenisi Topları ve Raketleri, Slalom Takımları, Dart Setleri ve Badminton Setlerinden oluşan spor malzemesi desteği sağlandı.  Çatalpınar İlçesinde bulunan Çatalpınar Anadolu İmam-Hatip Lisesi, Çatalpınar Çok Programlı Anadolu Lisesi, Göller Şehit Hasan Özdenbaşı İlk ve Ortaokulu, Atatürk Ortaokulu, Karahamza Şehit Ahmet Karadağ İlk ve Ortaokulu, Şehit Salim Güneş Ortaokulu Keçili İlk ve Ortaokulu, Ortaköy İlk ve Ortaokullarına, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gönderilen malzemeler Çatalpınar Şehit Salim Güneş Ortaokulunda Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Eğitim Uzmanları tarafından Çatalpınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.      
Gençlik ve Spor Bakanlığının desteği ile Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Okullarda Spor Faaliyetlerinin artırılması İçin Okullara Spor Malzemesi desteği devam ediyor.
Çatalpınar ilçesindeki İlköğretim ve Ortaöğretimdeki Okullara, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Futbol, Hentbol, Basketbol ve Voleybol Topu, Satranç Takımları, Masa Tenisi Topları ve Raketleri, Slalom Takımları, Dart Setleri ve Badminton Setlerinden oluşan spor malzemesi desteği sağlandı. 
Çatalpınar İlçesinde bulunan Çatalpınar Anadolu İmam-Hatip Lisesi, Çatalpınar Çok Programlı Anadolu Lisesi, Göller Şehit Hasan Özdenbaşı İlk ve Ortaokulu, Atatürk Ortaokulu, Karahamza Şehit Ahmet Karadağ İlk ve Ortaokulu, Şehit Salim Güneş Ortaokulu Keçili İlk ve Ortaokulu, Ortaköy İlk ve Ortaokullarına, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gönderilen malzemeler Çatalpınar Şehit Salim Güneş Ortaokulunda Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Eğitim Uzmanları tarafından Çatalpınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.