CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Gündem 06.07.2021 - 16:47, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3045+ kez okundu.
 

CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Ordu'nun Fatsa ilçesi Belice mevkiinde serinlemek için denize giren ve akıntıya kapılarak kaybolan Hüseyin Furkan Şen'in arama çalışmalarından acı haber geldi.

Ordu'nun Fatsa ilçesi Belice mevkiinde serinlemek için denize giren ve akıntıya kapılarak kaybolan Hüseyin Furkan Şen'in arama çalışmalarından acı haber geldi. 21 yaşındaki Şen'in cansız bedenine ulaşıldıAkşam saatlerinde, arkadaşı Resul Alperen Cüre  ile  Belicesu mevki de bulunan plajda serinlemek için denize giren, bir süre sonra akıntıya kapılarak kaybolan Hüseyin Furkan Şen'i cansız bedenine ulaşıldıDenize giren Hüseyin Furkan Şen ile arkadaşı Resul Alperen Cüre,  akıntıya kapılmıştı. Alperen Cüre çevredeki vatandaşlar tarafından sudan çıkarıldı ve Fatsa Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı  Olayla ilgili soruşturma sürüyor.  
Ordu'nun Fatsa ilçesi Belice mevkiinde serinlemek için denize giren ve akıntıya kapılarak kaybolan Hüseyin Furkan Şen'in arama çalışmalarından acı haber geldi.

Ordu'nun Fatsa ilçesi Belice mevkiinde serinlemek için denize giren ve akıntıya kapılarak kaybolan Hüseyin Furkan Şen'in arama çalışmalarından acı haber geldi. 21 yaşındaki Şen'in cansız bedenine ulaşıldıAkşam saatlerinde, arkadaşı Resul Alperen Cüre  ile  Belicesu mevki de bulunan plajda serinlemek için denize giren, bir süre sonra akıntıya kapılarak kaybolan Hüseyin Furkan Şen'i cansız bedenine ulaşıldıDenize giren Hüseyin Furkan Şen ile arkadaşı Resul Alperen Cüre,  akıntıya kapılmıştı. Alperen Cüre çevredeki vatandaşlar tarafından sudan çıkarıldı ve Fatsa Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı
 Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.