ÇANAKKALE RUHU SANAT GALERİSİNDE YAŞATILIYOR

Gündem 20.04.2018 - 13:43, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3561+ kez okundu.
 

ÇANAKKALE RUHU SANAT GALERİSİNDE YAŞATILIYOR

3 Nisan’da Ordu Büyükşehir Belediyesi Sanat Galerisinde açılan “Dünden Bugüne Çanakkale Ruhu Fotoğraf ve Envanter Sergisi” yoğun ilgi görüyor.

3 Nisan’da Ordu Büyükşehir Belediyesi Sanat Galerisinde açılan “Dünden Bugüne Çanakkale Ruhu Fotoğraf ve Envanter Sergisi” yoğun ilgi görüyor. Her yaştan vatandaşın ziyaret ederek Çanakkale ruhunu yaşama fırsatı bulduğu sergi, 20-27 Nisan tarihleri arasında Fatsa Kültür Sarayı Sanat Galerisinde ziyarete açık olacak. “ESERLERİN ORİJİNAL OLMASI SERGİYİ ANLAMLI KILIYOR” Çanakkale Zaferi’nden günümüze bizi biz yapan Çanakkale ruhunu anlatan, gerçek savaş malzemeleri ve fotoğraflar ile şanlı ordumuzun ve milletimizin bugünkü gücünü simgeleyen fotoğrafların yer aldığı “Dünden Bugüne Çanakkale Ruhu Fotoğraf ve Envanter Sergisi” büyük ilgi görüyor. Çanakkale’nin manevi ortamını gelecek nesillere aktarmak amacıyla Büyükşehir Belediyesi Sanat Galerisinde Orduluların beğenisine sunulan sergiyi ziyaret eden vatandaşlar, “Sanat galerimizdeki eserlerin Çanakkale’den gelmesi ve orijinal olması sergimizi oldukça anlamlı kılıyor. Özenle düzenlenerek sunulan böyle bir sergiyi bizlerle buluşturduğu için Büyükşehir Belediyemize çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular. Sergiyi ziyaret eden Mimar Sinan Bilgi Evi öğrencileri de o dönemin şartlarına şahitlik ederek Çanakkale ruhunu yaşama fırsatı buldu. SERGİ 20-27 NİSAN TARİHLERİNDE FATSA’DA “Dünden Bugüne Çanakkale Ruhu Fotoğraf ve Envanter Sergisi” 20-27 Nisan tarihleri arasında ziyaretçilerini Fatsa Kültür Sarayı Sanat Galerisinde ağırlayacak
3 Nisan’da Ordu Büyükşehir Belediyesi Sanat Galerisinde açılan “Dünden Bugüne Çanakkale Ruhu Fotoğraf ve Envanter Sergisi” yoğun ilgi görüyor.

3 Nisan’da Ordu Büyükşehir Belediyesi Sanat Galerisinde açılan “Dünden Bugüne Çanakkale Ruhu Fotoğraf ve Envanter Sergisi” yoğun ilgi görüyor. Her yaştan vatandaşın ziyaret ederek Çanakkale ruhunu yaşama fırsatı bulduğu sergi, 20-27 Nisan tarihleri arasında Fatsa Kültür Sarayı Sanat Galerisinde ziyarete açık olacak.

“ESERLERİN ORİJİNAL OLMASI SERGİYİ ANLAMLI KILIYOR”

Çanakkale Zaferi’nden günümüze bizi biz yapan Çanakkale ruhunu anlatan, gerçek savaş malzemeleri ve fotoğraflar ile şanlı ordumuzun ve milletimizin bugünkü gücünü simgeleyen fotoğrafların yer aldığı

“Dünden Bugüne Çanakkale Ruhu Fotoğraf ve Envanter Sergisi” büyük ilgi görüyor.

Çanakkale’nin manevi ortamını gelecek nesillere aktarmak amacıyla Büyükşehir Belediyesi Sanat Galerisinde Orduluların beğenisine sunulan sergiyi ziyaret eden vatandaşlar, “Sanat galerimizdeki eserlerin Çanakkale’den gelmesi ve orijinal olması sergimizi oldukça anlamlı kılıyor. Özenle düzenlenerek sunulan böyle bir sergiyi bizlerle buluşturduğu için Büyükşehir Belediyemize çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

Sergiyi ziyaret eden Mimar Sinan Bilgi Evi öğrencileri de o dönemin şartlarına şahitlik ederek Çanakkale ruhunu yaşama fırsatı buldu.

SERGİ 20-27 NİSAN TARİHLERİNDE FATSA’DA

“Dünden Bugüne Çanakkale Ruhu Fotoğraf ve Envanter Sergisi” 20-27 Nisan tarihleri arasında ziyaretçilerini Fatsa Kültür Sarayı Sanat Galerisinde ağırlayacak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.