ÇAMBAŞI'NDA FESTiVAL

Kültür 21.01.2022 - 01:18, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4004+ kez okundu.
 

ÇAMBAŞI'NDA FESTiVAL

Ordu’nun gözde turizm merkezlerinden biri olan Çambaşı Yaylası birbirinden renkli görüntülerle 16’ncı Çambaşı Kış Festivali’ne ev sahipliği yapacak.

Ordu’nun gözde turizm merkezlerinden biri olan Çambaşı Yaylası birbirinden renkli görüntülerle 16’ncı Çambaşı Kış Festivali’ne ev sahipliği yapacak. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in “3 ay değil 12 ay Ordu” sloganıyla Ordu’da dört mevsim dolu dolu geçiyor. Yaz aylarında turistlerin ilgi odağı olan Ordu yayları kış aylalarında da Ordu Büyükşehir Belediyesinin öncülüğünde düzenlenen festivallerle ilgiyi üstüne çekiyor. Bu kapsamda Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Kabadüz Belediyesinin organize ettiği 16’ncı Çambaşı Kış Festivali, düzenlenecek olan birçok etkinlikle vatandaşların ilgisine sunulacak. Dolu dolu geçecek festivalde kar heykel çalıştayı, köy seyirlik oyunları, halk oyunları gösterisi, kar güreşi, off-road yarışları, amatör kızak yarışları, kayak yarışları, tulum ve kemençe dinletisi, snowboard yarışları, mahalli sanatçılar konseri, Kent Orkestrası ve İMERA Grubu konseri ile Ordulu vatandaşlar keyifli anlar yaşayacak. Festival süresince ayrıca çocuklar için özel oluşturulan alanda animasyon gösterileri de yer alacak. DOLU DOLU GEÇECEK FESTİVALİN PROGRAMI BELLİ OLDU 16’ncı Çambaşı Kış Festivali kapsamında düzenlenecek olan etkinliklerin programı da belli oldu. Bu kapsamda festival 22 Ocak Cumartesi saat 11.00’de Çambaşı Yaylası merkezinde oluşturulan alanda yapılacak olan açılış konuşması ile başlayacak. Festivalin ilk gününde sırasıyla köy seyirlik oyunu, tulum ve kemençe dinletisi, off-road yarışları, Furkan İyigün ve Kent Orkestrası Konseri, Şener Gök Konseri, protokol konuşmaları, halk oyunları gösterisi, kar güreşleri ve kar heykel çalıştayının açılışı yapılacak ve gün off-road ödül töreni ile sona erecek. Festivalin ikinci günü ise 23 Ocak Pazar saat 10.00’da Çambaşı Kayak Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Protokol konuşmalarıyla start alacak etkinliklerin ikinci gününde yine sırasıyla halk oyunları gösterisi, köy seyirlik oyunu, tulum ve kemençe dinletisi, kızak yarışları, snowboard yarışları, Kahraman İşler konseri, Kent Orkestrası Konseri ve Türk müziğinin sevilen gruplarından İMERA konseri düzenlenecek. Bu yıl 16’ncısı gerçekleştirilecek olan Çambaşı Kış Festivali, meşaleli kayak gösterisi ile sona erecek.    
Ordu’nun gözde turizm merkezlerinden biri olan Çambaşı Yaylası birbirinden renkli görüntülerle 16’ncı Çambaşı Kış Festivali’ne ev sahipliği yapacak.

Ordu’nun gözde turizm merkezlerinden biri olan Çambaşı Yaylası birbirinden renkli görüntülerle 16’ncı Çambaşı Kış Festivali’ne ev sahipliği yapacak.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in “3 ay değil 12 ay Ordu” sloganıyla Ordu’da dört mevsim dolu dolu geçiyor. Yaz aylarında turistlerin ilgi odağı olan Ordu yayları kış aylalarında da Ordu Büyükşehir Belediyesinin öncülüğünde düzenlenen festivallerle ilgiyi üstüne çekiyor.
Bu kapsamda Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Kabadüz Belediyesinin organize ettiği 16’ncı Çambaşı Kış Festivali, düzenlenecek olan birçok etkinlikle vatandaşların ilgisine sunulacak. Dolu dolu geçecek festivalde kar heykel çalıştayı, köy seyirlik oyunları, halk oyunları gösterisi, kar güreşi, off-road yarışları, amatör kızak yarışları, kayak yarışları, tulum ve kemençe dinletisi, snowboard yarışları, mahalli sanatçılar konseri, Kent Orkestrası ve İMERA Grubu konseri ile Ordulu vatandaşlar keyifli anlar yaşayacak. Festival süresince ayrıca çocuklar için özel oluşturulan alanda animasyon gösterileri de yer alacak.
DOLU DOLU GEÇECEK FESTİVALİN PROGRAMI BELLİ OLDU
16’ncı Çambaşı Kış Festivali kapsamında düzenlenecek olan etkinliklerin programı da belli oldu. Bu kapsamda festival 22 Ocak Cumartesi saat 11.00’de Çambaşı Yaylası merkezinde oluşturulan alanda yapılacak olan açılış konuşması ile başlayacak. Festivalin ilk gününde sırasıyla köy seyirlik oyunu, tulum ve kemençe dinletisi, off-road yarışları, Furkan İyigün ve Kent Orkestrası Konseri, Şener Gök Konseri, protokol konuşmaları, halk oyunları gösterisi, kar güreşleri ve kar heykel çalıştayının açılışı yapılacak ve gün off-road ödül töreni ile sona erecek.
Festivalin ikinci günü ise 23 Ocak Pazar saat 10.00’da Çambaşı Kayak Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Protokol konuşmalarıyla start alacak etkinliklerin ikinci gününde yine sırasıyla halk oyunları gösterisi, köy seyirlik oyunu, tulum ve kemençe dinletisi, kızak yarışları, snowboard yarışları, Kahraman İşler konseri, Kent Orkestrası Konseri ve Türk müziğinin sevilen gruplarından İMERA konseri düzenlenecek.
Bu yıl 16’ncısı gerçekleştirilecek olan Çambaşı Kış Festivali, meşaleli kayak gösterisi ile sona erecek.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.