ÇAMBAŞI’NA KAR LASTİĞİ OLMAYAN GİDEMEYECEK

Gündem 23.11.2021 - 01:25, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1767+ kez okundu.
 

ÇAMBAŞI’NA KAR LASTİĞİ OLMAYAN GİDEMEYECEK

Kabadüz Kaymakamlığı Çambaşı Yaylası’na çıkışı şarta bağladı.

Kabadüz Kaymakamlığı Çambaşı Yaylası’na çıkışı şarta bağladı. O şartı yerine getirmeyen araçların kış aya boyunca Çambaşı Yaylası’na gitmesine müsaade edilmeyecek. Kabadüz Kaymakamlığı konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı; Kar ve buzlanma yaşandığı dönemlerde, Kabadüz İlçesi Turnalık ve Çambaşı Yaylası istikametine özellikle Çambaşı Kayak Merkezi  tesislerine gidecek araçların, kış lastiği ve zincirsiz Yokuşdibi Jandarma Kontrol Noktası’ndan sonra seyirlerine müsaade edilmeyecektir. Sürücülerin mağduriyet yaşamamaları için araçlarında mutlaka kış lastiği takılı olması ve zincir bulundurmaları gerekmektedir.    
Kabadüz Kaymakamlığı Çambaşı Yaylası’na çıkışı şarta bağladı.

Kabadüz Kaymakamlığı Çambaşı Yaylası’na çıkışı şarta bağladı. O şartı yerine getirmeyen araçların kış aya boyunca Çambaşı Yaylası’na gitmesine müsaade edilmeyecek.
Kabadüz Kaymakamlığı konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı;
Kar ve buzlanma yaşandığı dönemlerde, Kabadüz İlçesi Turnalık ve Çambaşı Yaylası istikametine özellikle Çambaşı Kayak Merkezi  tesislerine gidecek araçların, kış lastiği ve zincirsiz Yokuşdibi Jandarma Kontrol Noktası’ndan sonra seyirlerine müsaade edilmeyecektir.
Sürücülerin mağduriyet yaşamamaları için araçlarında mutlaka kış lastiği takılı olması ve zincir bulundurmaları gerekmektedir.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.