BÜYÜKŞEHİR YARDIMLARINA KOŞUYOR

Gündem 19.11.2021 - 08:49, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2498+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR YARDIMLARINA KOŞUYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde bulunan kimsesiz, bakıma muhtaç ve yaşlı vatandaşların her an yardımına koşarak onlara yalnız olmadıklarını htiriyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde bulunan kimsesiz, bakıma muhtaç ve yaşlı vatandaşların her an yardımına koşarak onlara yalnız olmadıklarını htiriyor. Büyükşehir Belediyesi, Ordu’da yaşayan bakıma muhtaç, kimsesiz ve yaşlı vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmek adına gece gündüz çalışıyor. Giyim, gıda, ev eşyası, sıcak yemek, ulaşım gibi yardımların yanında düzenli olarak vatandaşların evlerine ziyaretler gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, aynı zamanda evde sağlık ve psikolojik destek hizmeti de vererek farkını ortaya koyuyor. Bu kapsamda bir psikolog ve sağlıkçı eşliğinde evlere giden Büyükşehir Belediyesi ekipleri vatandaşların tansiyon, şeker gibi ölçümlerine bakarak gerekli kontrollerini gerçekleştiriyor. Öte yandan gerekli duyulduğu halde psikolojik destekle de onların yanlarında oluyor. Her an Büyükşehir Belediyesinin şefkat eli üzerinde olan vatandaşlar böylelikle kendilerini yalnız hmiyorlar. “HAYATLARINI KILMAK İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ” Ordu Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Seyfettin Bilkay, 19 ilçede bulunan kimsesiz, yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların ihtiyaçlarını gidermek ve her an yanlarında olabildiklerini htirmek adına gece gündüz çalıştıklarını söyledi. Daire Başkanı Bilkay şöyle konuştu: “Ordu’da yaşayan kimsesiz, bakıma muhtaç ve yaşlı vatandaşlarımızın günlük hayatlarını yaşanılabilir kılmak adına elimizden geleni yapıyoruz. Gıdadan, giyime, sıcak yemekten, ulaşımına kadar her türlü ihtiyaçlarını karşıladığımız vatandaşlarımızın aynı zamanda evlerine ziyaretler gerçekleştirerek evde sağlık ve psikolojik destek hizmeti de veriyoruz. Evde sağlık hizmeti kapsamında hemşiremiz eşliğinde tansiyon ve şeker ölçümleri yapıyoruz. Gerekli durumlarda psikolojik destekte vererek her anlamda yanlarında olmaya çalışıyoruz. Ekiplerimiz 19 ilçemizde tek tek kapıları çalarak ihtiyaçları gidermek adına gece gündüz çalışıyor. Onların mutluluğu için de çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.  
Ordu Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde bulunan kimsesiz, bakıma muhtaç ve yaşlı vatandaşların her an yardımına koşarak onlara yalnız olmadıklarını htiriyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde bulunan kimsesiz, bakıma muhtaç ve yaşlı vatandaşların her an yardımına koşarak onlara yalnız olmadıklarını htiriyor.

Büyükşehir Belediyesi, Ordu’da yaşayan bakıma muhtaç, kimsesiz ve yaşlı vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmek adına gece gündüz çalışıyor. Giyim, gıda, ev eşyası, sıcak yemek, ulaşım gibi yardımların yanında düzenli olarak vatandaşların evlerine ziyaretler gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, aynı zamanda evde sağlık ve psikolojik destek hizmeti de vererek farkını ortaya koyuyor.

Bu kapsamda bir psikolog ve sağlıkçı eşliğinde evlere giden Büyükşehir Belediyesi ekipleri vatandaşların tansiyon, şeker gibi ölçümlerine bakarak gerekli kontrollerini gerçekleştiriyor. Öte yandan gerekli duyulduğu halde psikolojik destekle de onların yanlarında oluyor. Her an Büyükşehir Belediyesinin şefkat eli üzerinde olan vatandaşlar böylelikle kendilerini yalnız hmiyorlar.

“HAYATLARINI KILMAK İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ”

Ordu Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Seyfettin Bilkay, 19 ilçede bulunan kimsesiz, yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların ihtiyaçlarını gidermek ve her an yanlarında olabildiklerini htirmek adına gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

Daire Başkanı Bilkay şöyle konuştu:

“Ordu’da yaşayan kimsesiz, bakıma muhtaç ve yaşlı vatandaşlarımızın günlük hayatlarını yaşanılabilir kılmak adına elimizden geleni yapıyoruz. Gıdadan, giyime, sıcak yemekten, ulaşımına kadar her türlü ihtiyaçlarını karşıladığımız vatandaşlarımızın aynı zamanda evlerine ziyaretler gerçekleştirerek evde sağlık ve psikolojik destek hizmeti de veriyoruz. Evde sağlık hizmeti kapsamında hemşiremiz eşliğinde tansiyon ve şeker ölçümleri yapıyoruz. Gerekli durumlarda psikolojik destekte vererek her anlamda yanlarında olmaya çalışıyoruz. Ekiplerimiz 19 ilçemizde tek tek kapıları çalarak ihtiyaçları gidermek adına gece gündüz çalışıyor. Onların mutluluğu için de çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.