BUCAK MAHALLESİNDE ASFALT MESAİSİ DEVAM EDİYOR

Gündem 03.11.2021 - 17:50, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2857+ kez okundu.
 

BUCAK MAHALLESİNDE ASFALT MESAİSİ DEVAM EDİYOR

Altınordu Belediyesi güvenli ve konforlu ulaşım için kent genelinde başlattığı asfalt çalışmalarını hız kesmeden devam ettiriyor.

Altınordu Belediyesi güvenli ve konforlu ulaşım için kent genelinde başlattığı asfalt çalışmalarını hız kesmeden devam ettiriyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğünce Bucak Mahallesi toplu yaşam alanları olan siteler bölgesinde asfalt çalışmaları devam ediyor. Daha önce altyapı eksiklikleri giderilen ve zemin güçlendirmesi yapılan sokaklar baştan aşağı yenileniyor.   7/24 esasına göre süren çalışmaları Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören de yakından takip ediyor. Çalışmaları yerinde görmek üzere sahada incelemelerde bulunan Başkan Tören, mesai arkadaşlarına kolaylıklar diledi.  Bölge sakinleri ile de bir araya gelen Belediye Başkanı Aşkın Tören'e vatandaşlar teşekkür etti. Mahalle sakinleriyle sohbet eden Başkan Tören, "Biz vatandaşımıza daha modern ve yaşanabilir bir Altınordu için söz verdik. İmkanlarımız dahilinde hemşehrilerimizin beklentilerini karşılamak için canla başla çalışıyoruz. Eskimiş ve bütünlüğü bozulmuş sokaklarımızda yenileme çalışmaları yapıyoruz. Bunun yanı sıra konut yapılaşmalarının   tamamlandığı ancak alt yapısına başlanmamış yaşam alanlarının bu kronik sorunlarına da kararlı bir şekilde müdahale ederek şehrimizin standartlarını yükseltiyoruz. Altınordu'muzun yaşam kalitesini yükseltmek ve şehrimizi güzelleştirmek için, insanımızı huzurlu kılmak için tüm ekiplerimizle birlikte yoğun mesai harcıyoruz." şeklinde konuştu. Altınordu'nun en eski mahallelerinden olan Bucak Mahallesi’nin toplu yaşam alanlarından oluşan siteler bölgesinde asfalt çalışmaları devam ediyor. Mahalle sakinlerinden büyük takdir toplayan asfaltlama çalışmalarının uzun yıllar sonra ilk kez böyle kapsamlı olarak gerçekleştirildiği ifade edildi. Altınordu Belediyesi’nin Bucak Mahallesi’ndeki asfalt çalışmaları ile son derece konforlu bir yola kavuştuğunu ifade eden Muhtar Abdullah Şahin, "Sayın başkanımız mahallemize asfalt sözü vermişti. Başkanımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Yaptığı hizmetlerden dolayı Allah razı olsun." dedi. Mahallede yapılan asfalt serimi mahalle sakinlerinin de takdirini topladı. Memnuniyetlerini ifade eden bölge sakinleri: “tozdan, topraktan çamurdan kurtulduk. Sokaklarımız sıcak asfalta kavuştu. Çalışmaları için Başkanımız Aşkın Tören'e teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun" şeklinde konuştular.
Altınordu Belediyesi güvenli ve konforlu ulaşım için kent genelinde başlattığı asfalt çalışmalarını hız kesmeden devam ettiriyor.

Altınordu Belediyesi güvenli ve konforlu ulaşım için kent genelinde başlattığı asfalt çalışmalarını hız kesmeden devam ettiriyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğünce Bucak Mahallesi toplu yaşam alanları olan siteler bölgesinde asfalt çalışmaları devam ediyor. Daha önce altyapı eksiklikleri giderilen ve zemin güçlendirmesi yapılan sokaklar baştan aşağı yenileniyor.  

7/24 esasına göre süren çalışmaları Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören de yakından takip ediyor. Çalışmaları yerinde görmek üzere sahada incelemelerde bulunan Başkan Tören, mesai arkadaşlarına kolaylıklar diledi. 

Bölge sakinleri ile de bir araya gelen Belediye Başkanı Aşkın Tören'e vatandaşlar teşekkür etti. Mahalle sakinleriyle sohbet eden Başkan Tören, "Biz vatandaşımıza daha modern ve yaşanabilir bir Altınordu için söz verdik. İmkanlarımız dahilinde hemşehrilerimizin beklentilerini karşılamak için canla başla çalışıyoruz. Eskimiş ve bütünlüğü bozulmuş sokaklarımızda yenileme çalışmaları yapıyoruz. Bunun yanı sıra konut yapılaşmalarının   tamamlandığı ancak alt yapısına başlanmamış yaşam alanlarının bu kronik sorunlarına da kararlı bir şekilde müdahale ederek şehrimizin standartlarını yükseltiyoruz.
Altınordu'muzun yaşam kalitesini yükseltmek ve şehrimizi güzelleştirmek için, insanımızı huzurlu kılmak için tüm ekiplerimizle birlikte yoğun mesai harcıyoruz." şeklinde konuştu.
Altınordu'nun en eski mahallelerinden olan Bucak Mahallesi’nin toplu yaşam alanlarından oluşan siteler bölgesinde asfalt çalışmaları devam ediyor. Mahalle sakinlerinden büyük takdir toplayan asfaltlama çalışmalarının uzun yıllar sonra ilk kez böyle kapsamlı olarak gerçekleştirildiği ifade edildi.

Altınordu Belediyesi’nin Bucak Mahallesi’ndeki asfalt çalışmaları ile son derece konforlu bir yola kavuştuğunu ifade eden Muhtar Abdullah Şahin, "Sayın başkanımız mahallemize asfalt sözü vermişti. Başkanımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Yaptığı hizmetlerden dolayı Allah razı olsun." dedi.

Mahallede yapılan asfalt serimi mahalle sakinlerinin de takdirini topladı. Memnuniyetlerini ifade eden bölge sakinleri: “tozdan, topraktan çamurdan kurtulduk. Sokaklarımız sıcak asfalta kavuştu. Çalışmaları için Başkanımız Aşkın Tören'e teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun" şeklinde konuştular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.