‘BU ŞEHiRDE HERKESiN YÜZÜ GÜLECEK’

Gündem 12.08.2022 - 09:16, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3489+ kez okundu.
 

‘BU ŞEHiRDE HERKESiN YÜZÜ GÜLECEK’

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, her ay düzenlediği 'Halk Günü' buluşmaları ile vatandaşların talep ve beklentilerini dinlemeye, sorunlarına çözümler üretmeye devam ediyor.

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, her ay düzenlediği 'Halk Günü' buluşmaları ile vatandaşların talep ve beklentilerini dinlemeye, sorunlarına çözümler üretmeye devam ediyor. Başkan Aşkın Tören, bir halk günü toplantısında daha hemşehrileri ile bir araya geldi. Her ay gerçekleştirdikleri halk günü ile vatandaşları belediyede ağırlamaktan onlarla hasbihal etmekten dertleşmekten, yaptıkları ve yapmak istedikleri ile ilgili hemşehrilerini bilgilendirmek üzere bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Tören, “Biz 3 yıldır halk günleri ziyaretlerini hemşerilerimizle büyüklerimizle annelerimizle arkadaşlarımızla bir araya gelme konusunu hiç ihmal etmedik. Pandemi zorunlu bir mesafe koysa da yine de askıya almadık” dedi. BAŞKAN TÖREN “HEMŞEHRİLERİMİZ İLE BİR VE BERABER OLMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUM” Daima vatandaşlarla bir ve beraber olduğuna söyleyen Başkan Aşkın Tören, “Haftanın üç dört günü sokaklardayım, farklı mahallelerdeyim. Spontane sokak aralarında komşularımızla balkonda bir yaşlı teyzemize selam verebiliyoruz. Orda esnafımıza merhaba diyebiliyoruz. Toplu taşımada dolmuşta arkadaşlarımızla ayak üstü de olsa görüşüyoruz.  Ziyaret konusunda bir talep olduğunda kapımızın herkese açık olduğunu ifade ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren ziyaretimize gelen belediyemizde ağırladığımız hemşehrilerimizin sayısı on binleri geçmiş durumda” şeklinde konuştu. Birlik beraberlik kardeşlik ve dayanışma mesajı veren Başkan Tören konuşmasında şunlara değindi: VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA YANINDA OLMAYA ÇALIŞTIK “Bu şehrin çocuklarının hakikaten cennet köşesi olan bu topraklarda yaşaması, bu topraklarda üretmesi, bu topraklarda hayatını devam ettirmesi hepimizin en büyük arzusu. Tasarruf ekonomisi ve kendi bütçe imkanlarımızla öz kaynaklarımızla bugüne kadar yaşadığımız tüm olumsuzluklara rağmen her bir sosyal olayda tüm imkanlarımızla vatandaşımızın yanında olmaya çalıştık. Benim bir iddiam var, benim bir tavrım benim bir duruşum var milletimizden, genç arkadaşlarımızdan yana. Çocuklarının geleceği için helal rızkı için yaşını ömrünü feda etmiş büyüklerimiz var. Ayrımsız her birinin elinin avucunun içinden öpüyorum. İNSANIMIZIN KADERİNE DOKUNMAK İSTİYORUZ İnsanımıza, etini sütünü yoğurdunu maydanozunu satıp evine çocuğuna askerdeki oğluna tahsil yapan kızına veya gelinine oğluna katkı yapan o çileli annelerimizin kaderine dokunmak istiyoruz. Her canın bize emanet olduğu duygusundan ayrılmadan her kesimle halleşeceğiz, hatırlaşacağız, derdiyle dertleneceğiz. Herkesin yüzünün, gözünün içinin güldüğü mutlu bir şehir inşa etmek için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. Toplantıda Başkan Tören, yakından ilgilendiği tüm vatandaşların taleplerini tek tek not alarak, sorunların çözümü yönünde ilgili birimlere talimatlar verdi.   
Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, her ay düzenlediği 'Halk Günü' buluşmaları ile vatandaşların talep ve beklentilerini dinlemeye, sorunlarına çözümler üretmeye devam ediyor.

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, her ay düzenlediği 'Halk Günü' buluşmaları ile vatandaşların talep ve beklentilerini dinlemeye, sorunlarına çözümler üretmeye devam ediyor. Başkan Aşkın Tören, bir halk günü toplantısında daha hemşehrileri ile bir araya geldi.
Her ay gerçekleştirdikleri halk günü ile vatandaşları belediyede ağırlamaktan onlarla hasbihal etmekten dertleşmekten, yaptıkları ve yapmak istedikleri ile ilgili hemşehrilerini bilgilendirmek üzere bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Tören, “Biz 3 yıldır halk günleri ziyaretlerini hemşerilerimizle büyüklerimizle annelerimizle arkadaşlarımızla bir araya gelme konusunu hiç ihmal etmedik. Pandemi zorunlu bir mesafe koysa da yine de askıya almadık” dedi.
BAŞKAN TÖREN “HEMŞEHRİLERİMİZ İLE BİR VE BERABER OLMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUM”
Daima vatandaşlarla bir ve beraber olduğuna söyleyen Başkan Aşkın Tören, “Haftanın üç dört günü sokaklardayım, farklı mahallelerdeyim. Spontane sokak aralarında komşularımızla balkonda bir yaşlı teyzemize selam verebiliyoruz. Orda esnafımıza merhaba diyebiliyoruz. Toplu taşımada dolmuşta arkadaşlarımızla ayak üstü de olsa görüşüyoruz. 
Ziyaret konusunda bir talep olduğunda kapımızın herkese açık olduğunu ifade ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren ziyaretimize gelen belediyemizde ağırladığımız hemşehrilerimizin sayısı on binleri geçmiş durumda” şeklinde konuştu.
Birlik beraberlik kardeşlik ve dayanışma mesajı veren Başkan Tören konuşmasında şunlara değindi:
VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA YANINDA OLMAYA ÇALIŞTIK
“Bu şehrin çocuklarının hakikaten cennet köşesi olan bu topraklarda yaşaması, bu topraklarda üretmesi, bu topraklarda hayatını devam ettirmesi hepimizin en büyük arzusu.
Tasarruf ekonomisi ve kendi bütçe imkanlarımızla öz kaynaklarımızla bugüne kadar yaşadığımız tüm olumsuzluklara rağmen her bir sosyal olayda tüm imkanlarımızla vatandaşımızın yanında olmaya çalıştık.
Benim bir iddiam var, benim bir tavrım benim bir duruşum var milletimizden, genç arkadaşlarımızdan yana. Çocuklarının geleceği için helal rızkı için yaşını ömrünü feda etmiş büyüklerimiz var. Ayrımsız her birinin elinin avucunun içinden öpüyorum.
İNSANIMIZIN KADERİNE DOKUNMAK İSTİYORUZ
İnsanımıza, etini sütünü yoğurdunu maydanozunu satıp evine çocuğuna askerdeki oğluna tahsil yapan kızına veya gelinine oğluna katkı yapan o çileli annelerimizin kaderine dokunmak istiyoruz. Her canın bize emanet olduğu duygusundan ayrılmadan her kesimle halleşeceğiz, hatırlaşacağız, derdiyle dertleneceğiz.
Herkesin yüzünün, gözünün içinin güldüğü mutlu bir şehir inşa etmek için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Toplantıda Başkan Tören, yakından ilgilendiği tüm vatandaşların taleplerini tek tek not alarak, sorunların çözümü yönünde ilgili birimlere talimatlar verdi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.