BU NE CÜRET?

Gündem 11.11.2021 - 18:36, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2499+ kez okundu.
 

BU NE CÜRET?

CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel Fatsa’daki siyanürlü altın madeninin mahkeme kararına rağmen işletmeye devam edeceğiz açıklamasına Meclis’te söz alarak tepki gösterdi

CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel Fatsa’daki siyanürlü altın madeninin mahkeme kararına rağmen işletmeye devam edeceğiz açıklamasına Meclis’te söz alarak tepki gösterdi. “Bu ne cüret?” diye soran Adıgüzel şunları söyledi: Fatsa'da altı yıldır faaliyette bulunan siyanürlü altın madeni hakkında Samsun Bölge İdare Mahkemesinin aldığı yürütmenin durdurulması kararı bölge halkı tarafından sevinçle karşılanmıştı. Firma ise mahkeme kararına rağmen faaliyetlerine devam edeceğini dün açıklamıştır. Bu ne cürettir! Bu, yargı makamına kafa tutmaktır; bu, devlete meydan okumaktır. Daha önce de alan açmak için yanındaki orman alanını yakmaktan çekinmeyen, alçaklıkta sınır tanımayan FETÖ iltisaklı bu şirket, alışkın olduğu üzere, bir kere daha millete kafa tutmaktadır. Hükûmeti uyarıyorum, kolluk kuvvetlerini ve Ordu Valisini uyarıyorum: Behemehâl ve ivedilikle tespit yapılıp alan mühürlenmelidir, yargı kararı uygulanmalıdır yoksa yukarı tepede bundan sonra olacak olan her türlü olumsuz durumun sorumlusu sadece bu siyanür ve sülfürik asit çeteleri değil; buna yol veren, görmezden gelen hatta yardım eden yürütme bürokrasisi olacaktır.    
CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel Fatsa’daki siyanürlü altın madeninin mahkeme kararına rağmen işletmeye devam edeceğiz açıklamasına Meclis’te söz alarak tepki gösterdi
CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel Fatsa’daki siyanürlü altın madeninin mahkeme kararına rağmen işletmeye devam edeceğiz açıklamasına Meclis’te söz alarak tepki gösterdi. “Bu ne cüret?” diye soran Adıgüzel şunları söyledi:
Fatsa'da altı yıldır faaliyette bulunan siyanürlü altın madeni hakkında Samsun Bölge İdare Mahkemesinin aldığı yürütmenin durdurulması kararı bölge halkı tarafından sevinçle karşılanmıştı. Firma ise mahkeme kararına rağmen faaliyetlerine devam edeceğini dün açıklamıştır. Bu ne cürettir! Bu, yargı makamına kafa tutmaktır; bu, devlete meydan okumaktır. Daha önce de alan açmak için yanındaki orman alanını yakmaktan çekinmeyen, alçaklıkta sınır tanımayan FETÖ iltisaklı bu şirket, alışkın olduğu üzere, bir kere daha millete kafa tutmaktadır. Hükûmeti uyarıyorum, kolluk kuvvetlerini ve Ordu Valisini uyarıyorum: Behemehâl ve ivedilikle tespit yapılıp alan mühürlenmelidir, yargı kararı uygulanmalıdır yoksa yukarı tepede bundan sonra olacak olan her türlü olumsuz durumun sorumlusu sadece bu siyanür ve sülfürik asit çeteleri değil; buna yol veren, görmezden gelen hatta yardım eden yürütme bürokrasisi olacaktır.  
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.