BOZTEPE'YE 8 KİLOMETRELİK MERDİVEN

Turizm 15.03.2018 - 16:45, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4648+ kez okundu.
 

BOZTEPE'YE 8 KİLOMETRELİK MERDİVEN

Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu'nun turistik mekânlarından Boztepe'ye merdivenle çıkılabilmesi için dünyanın en uzun merdivenlerinden birini yapmak üzere proje hazırlandığını söyledi.

BOZTEPE’YE 12 BİN 500 BASAMAKLI MERDİVENLE ÇIKILACAK   Altınordu ilçesi ile 530 rakımlı Boztepe arasında uygulanması planlanan merdiven projesinin hazır olduğunu ifade eden Başkan Enver Yılmaz, "Boztepe’ye teleferikle ulaşımdan sonra şimdi de yaklaşık 8 kilometre uzunluğunda ve 12 bin 500 basamaklı merdivenle çıkılabilecek. Hazırladığımız proje şimdiden Ordululardan tam not aldı" dedi.   Merdiven projesinin büyük titizlikle hazırlandığını belirten Başkan Yılmaz, projeye kısa sürede başlamayı planladıklarını kaydetti.   MERDİVEN PROJESİ TURİST SAYISINI İKİYE , ÜÇE KATLAYACAK   Başkan Enver Yılmaz Boztepe'nin dört mevsim turist çektiğine işaret ederek, "Deniz seviyesinden Boztepe'ye ulaşacak merdiven, dünyanın en uzun merdivenlerinden biri olacak. Beklentimiz bu projenin tamamlanmasının ardından, Boztepe'ye gelen turist sayısını ikiye, üçe katlamak. Boztepe'miz için geliştirdiğimiz merdiven projesiyle hem ilimiz hem de bölgemiz yeni bir cazibe merkezi hâline gelecek. Projede kısa sürede ihaleye çıkılacak ve ardından da çalışmalara başlanacak” şeklinde konuştu.   SIRADA MACERA PARKI PROJESİ VAR   Başkan Yılmaz, Boztepe'ye yapılması planlanan Macera Parkı Projesi'nin de hazır olduğunu ifade ederek, merdivenle birlikte bu projeyi de Orduluların hizmetine sunmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu'nun turistik mekânlarından Boztepe'ye merdivenle çıkılabilmesi için dünyanın en uzun merdivenlerinden birini yapmak üzere proje hazırlandığını söyledi.

BOZTEPE’YE 12 BİN 500 BASAMAKLI MERDİVENLE ÇIKILACAK

 

Altınordu ilçesi ile 530 rakımlı Boztepe arasında uygulanması planlanan merdiven projesinin hazır olduğunu ifade eden Başkan Enver Yılmaz, "Boztepe’ye teleferikle ulaşımdan sonra şimdi de yaklaşık 8 kilometre uzunluğunda ve 12 bin 500 basamaklı merdivenle çıkılabilecek. Hazırladığımız proje şimdiden Ordululardan tam not aldı" dedi.

 

Merdiven projesinin büyük titizlikle hazırlandığını belirten Başkan Yılmaz, projeye kısa sürede başlamayı planladıklarını kaydetti.

 

MERDİVEN PROJESİ TURİST SAYISINI İKİYE , ÜÇE KATLAYACAK

 

Başkan Enver Yılmaz Boztepe'nin dört mevsim turist çektiğine işaret ederek, "Deniz seviyesinden Boztepe'ye ulaşacak merdiven, dünyanın en uzun merdivenlerinden biri olacak. Beklentimiz bu projenin tamamlanmasının ardından, Boztepe'ye gelen turist sayısını ikiye, üçe katlamak. Boztepe'miz için geliştirdiğimiz merdiven projesiyle hem ilimiz hem de bölgemiz yeni bir cazibe merkezi hâline gelecek. Projede kısa sürede ihaleye çıkılacak ve ardından da çalışmalara başlanacak” şeklinde konuştu.

 

SIRADA MACERA PARKI PROJESİ VAR

 

Başkan Yılmaz, Boztepe'ye yapılması planlanan Macera Parkı Projesi'nin de hazır olduğunu ifade ederek, merdivenle birlikte bu projeyi de Orduluların hizmetine sunmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.