BETON YOLDA İKİ MAHALLE BİRDEN TAMAM

Gündem 17.05.2022 - 11:45, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3355+ kez okundu.
 

BETON YOLDA İKİ MAHALLE BİRDEN TAMAM

Yaz dönemi ile birlikte kesintisiz sürdürdüğü birçok alandaki çalışmalarına kırsalda da beton programı ile devam eden Altınordu Belediyesi, Bayadı ve Kovancı mahallelerinde de beton yol çalışmalarını tamamladı.

Yaz dönemi ile birlikte kesintisiz sürdürdüğü birçok alandaki çalışmalarına kırsalda da beton programı ile devam eden Altınordu Belediyesi, Bayadı ve Kovancı mahallelerinde de beton yol çalışmalarını tamamladı. Kent merkezinde alt ve üstyapı çalışmalarına hız veren Altınordu Belediyesi, kırsal mahallelerde de yoğun bir çalışma yürütüyor. Kış mevsiminin ve aşırı kar yağışının olumsuz etkilerini ortadan kaldırmak için kırsal bölgelerde bir taraftan yol bakım onarım ve iyileştirme çalışması yürüten Altınordu Belediyesi, bir taraftan da beton yol programına dur durak bilmeden devam ediyor.   BAYADI VE KOVANCI İLE BETON YOLDA SAYI 35 OLDU Başkan Aşkın Tören’in kırsal mahalleler için başlattığı 50 kilometre beton yol programında bugüne kadar 33 mahalle; standardı yüksek güvenli ve konforlu bir ulaşım imkânı sunan beton yollara kavuşurken son yapılan çalışma ile bu sayı 35’e yükseldi. Bayadı Mahallesi Akkıran Sokak, Kovancı Mahallesi Durmuşoğlu Sokak ve Karavelioğlu Sokaklarda yapılan beton yol çalışmaları tamamlanarak mahalle sakinlerinin hizmetine sunuldu. Yapılan çalışma ile yıllardır tozdan çamurdan çektikleri çilenin son bulduğunu belirten bölge sakinleri, beton yol ile gelen konforun sevincini yaşıyorlar. Altınordu Belediyesinin tüm hızıyla devam eden beton yol programında birçok mahallede eş zamanlı olarak çalışmalar sürüyor. BAŞKAN TÖREN, “KONTAK KAPATMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ” Bahar çalışma sezonunu çok iyi değerlendirmek istediklerini belirten Başkan Aşkın Tören, “Altınordu Belediyesi olarak, bu çalışma sezonunda da programımız doğrultusunda kontak kapatmadan çalışmaya devam edeceğiz. Hizmet ve eser belediyeciliği anlayışımızla şehrimizi ve hemşehrilerimizi hak ettikleri hizmetlerle buluşturmaya devam edeceğiz. Hemşehrilerimizin gönülleri müsterih olsun; hizmetlerimiz her mahalleye, her sokağa, her köşeye ve her haneye ulaşıncaya kadar durmadan yorulmadan çalışacağız ve hep birlikte başaracağız” diye konuştu.   
Yaz dönemi ile birlikte kesintisiz sürdürdüğü birçok alandaki çalışmalarına kırsalda da beton programı ile devam eden Altınordu Belediyesi, Bayadı ve Kovancı mahallelerinde de beton yol çalışmalarını tamamladı.

Yaz dönemi ile birlikte kesintisiz sürdürdüğü birçok alandaki çalışmalarına kırsalda da beton programı ile devam eden Altınordu Belediyesi, Bayadı ve Kovancı mahallelerinde de beton yol çalışmalarını tamamladı.

Kent merkezinde alt ve üstyapı çalışmalarına hız veren Altınordu Belediyesi, kırsal mahallelerde de yoğun bir çalışma yürütüyor. Kış mevsiminin ve aşırı kar yağışının olumsuz etkilerini ortadan kaldırmak için kırsal bölgelerde bir taraftan yol bakım onarım ve iyileştirme çalışması yürüten Altınordu Belediyesi, bir taraftan da beton yol programına dur durak bilmeden devam ediyor.  

BAYADI VE KOVANCI İLE BETON YOLDA SAYI 35 OLDU

Başkan Aşkın Tören’in kırsal mahalleler için başlattığı 50 kilometre beton yol programında bugüne kadar 33 mahalle; standardı yüksek güvenli ve konforlu bir ulaşım imkânı sunan beton yollara kavuşurken son yapılan çalışma ile bu sayı 35’e yükseldi.

Bayadı Mahallesi Akkıran Sokak, Kovancı Mahallesi Durmuşoğlu Sokak ve Karavelioğlu Sokaklarda yapılan beton yol çalışmaları tamamlanarak mahalle sakinlerinin hizmetine sunuldu. Yapılan çalışma ile yıllardır tozdan çamurdan çektikleri çilenin son bulduğunu belirten bölge sakinleri, beton yol ile gelen konforun sevincini yaşıyorlar.

Altınordu Belediyesinin tüm hızıyla devam eden beton yol programında birçok mahallede eş zamanlı olarak çalışmalar sürüyor.

BAŞKAN TÖREN, “KONTAK KAPATMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Bahar çalışma sezonunu çok iyi değerlendirmek istediklerini belirten Başkan Aşkın Tören, “Altınordu Belediyesi olarak, bu çalışma sezonunda da programımız doğrultusunda kontak kapatmadan çalışmaya devam edeceğiz. Hizmet ve eser belediyeciliği anlayışımızla şehrimizi ve hemşehrilerimizi hak ettikleri hizmetlerle buluşturmaya devam edeceğiz. Hemşehrilerimizin gönülleri müsterih olsun; hizmetlerimiz her mahalleye, her sokağa, her köşeye ve her haneye ulaşıncaya kadar durmadan yorulmadan çalışacağız ve hep birlikte başaracağız” diye konuştu. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.