BETON YOL SERİSİNDE 31'İNCİ MAHALLE DE TAMAM

Gündem 26.04.2022 - 01:22, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3323+ kez okundu.
 

BETON YOL SERİSİNDE 31'İNCİ MAHALLE DE TAMAM

Başkan Aşkın Tören'in kırsal mahalleleri nitelikli bir ulaşım ağına kavuşturmak amacıyla başlattığı beton yol programında Yıldızlı ile 31'inci mahalle de tamamlandı.

Başkan Aşkın Tören'in kırsal mahalleleri nitelikli bir ulaşım ağına kavuşturmak amacıyla başlattığı beton yol programında Yıldızlı ile 31'inci mahalle de tamamlandı. İklim ve arazi koşullarına dayanıklılığı ile uzun yıllar hizmet verecek beton yollar kırsal mahallelerde ulaşımı sorun olmaktan çıkarıyor. Vatandaşlara güvenli, standardı yüksek ve konforlu bir seyahat imkânı sunan beton yollar ulaşımda kırsal mahalleler için yeni bir dönemin kapılarını açıyor. YILDIZLI MAHALLESİ GÜNEY SOKAKTA ULAŞIM ÇİLESİ SONA ERDİ Seri şekilde devam eden çalışmalar bu sefer Yıldızlı Mahallesi sakinlerinin çektikleri sıkıntılara çare oldu. Su birikintilerinden kaynaklı zaman zaman yaşanan heyelanlar nedeniyle araç trafiğinin neredeyse imkânsız hale geldiği Yıldızlı Mahallesi Güney sokakta tamamlanan beton yol ile ulaşım güvenli ve konforlu bir yapıya kavuşturuldu. BAŞKAN TÖREN "HİZMETLERİMİZDE EŞİTLİK KAPSAYICILIK VE KALICILIĞI ÖNEMSİYORUZ" Mahalle mahalle Seri halinde devam eden beton yol çalışmalarını değerlendiren Başkan Aşkın Tören, uyguladıkları beton yol programının ulaşım alanındaki stratejilerinin bir parçası olduğunu söyledi. Hem kaynakları etkin ve verimli kullandıklarını hem de ulaşımda yaşanan sorunlara köklü çözümler ürettiklerini dile getiren Başkan Tören, "ne tek 1 lira kamu kaynağını israf ediyoruz ne de tek bir hemşehrimizin hizmet beklentisini göz ardı ediyoruz. Hizmet ve eser belediyeciliği anlayışımız doğrultusunda yatırımlarımız, projelerimiz ve çalışmalarımızla hayatın her alanında hemşehrilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini karşılamaya, şehrimizin yaşanabilir şehirler liginde yerini her gün daha üst sıralara taşımaya devam ediyoruz. Hizmetlerimizi eşit, kapsayıcı ve kalıcı olacak şekilde her mahallemize her sokağımıza her köşemize ve her bir insanımıza ulaştırmaya devam edeceğiz" diye konuştu. Ulaşım çilelerinin artık sona erdiğini belirten mahalle sakinleri "Çok güzel bir çalışma oldu. Bizi, yıllardır çektiğimiz çileden kurtardı Aşkın Başkanımızdan Allah razı olsun" sözleriyle yapılan beton yoldan duydukları memnuniyetlerini ifade ederek Başkan Aşkın Tören’e teşekkürlerini ilettiler.  
Başkan Aşkın Tören'in kırsal mahalleleri nitelikli bir ulaşım ağına kavuşturmak amacıyla başlattığı beton yol programında Yıldızlı ile 31'inci mahalle de tamamlandı.

Başkan Aşkın Tören'in kırsal mahalleleri nitelikli bir ulaşım ağına kavuşturmak amacıyla başlattığı beton yol programında Yıldızlı ile 31'inci mahalle de tamamlandı.

İklim ve arazi koşullarına dayanıklılığı ile uzun yıllar hizmet verecek beton yollar kırsal mahallelerde ulaşımı sorun olmaktan çıkarıyor. Vatandaşlara güvenli, standardı yüksek ve konforlu bir seyahat imkânı sunan beton yollar ulaşımda kırsal mahalleler için yeni bir dönemin kapılarını açıyor.

YILDIZLI MAHALLESİ GÜNEY SOKAKTA ULAŞIM ÇİLESİ SONA ERDİ

Seri şekilde devam eden çalışmalar bu sefer Yıldızlı Mahallesi sakinlerinin çektikleri sıkıntılara çare oldu. Su birikintilerinden kaynaklı zaman zaman yaşanan heyelanlar nedeniyle araç trafiğinin neredeyse imkânsız hale geldiği Yıldızlı Mahallesi Güney sokakta tamamlanan beton yol ile ulaşım güvenli ve konforlu bir yapıya kavuşturuldu.

BAŞKAN TÖREN "HİZMETLERİMİZDE EŞİTLİK KAPSAYICILIK VE KALICILIĞI ÖNEMSİYORUZ"

Mahalle mahalle Seri halinde devam eden beton yol çalışmalarını değerlendiren Başkan Aşkın Tören, uyguladıkları beton yol programının ulaşım alanındaki stratejilerinin bir parçası olduğunu söyledi.

Hem kaynakları etkin ve verimli kullandıklarını hem de ulaşımda yaşanan sorunlara köklü çözümler ürettiklerini dile getiren Başkan Tören, "ne tek 1 lira kamu kaynağını israf ediyoruz ne de tek bir hemşehrimizin hizmet beklentisini göz ardı ediyoruz. Hizmet ve eser belediyeciliği anlayışımız doğrultusunda yatırımlarımız, projelerimiz ve çalışmalarımızla hayatın her alanında hemşehrilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini karşılamaya, şehrimizin yaşanabilir şehirler liginde yerini her gün daha üst sıralara taşımaya devam ediyoruz. Hizmetlerimizi eşit, kapsayıcı ve kalıcı olacak şekilde her mahallemize her sokağımıza her köşemize ve her bir insanımıza ulaştırmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Ulaşım çilelerinin artık sona erdiğini belirten mahalle sakinleri "Çok güzel bir çalışma oldu. Bizi, yıllardır çektiğimiz çileden kurtardı Aşkın Başkanımızdan Allah razı olsun" sözleriyle yapılan beton yoldan duydukları memnuniyetlerini ifade ederek Başkan Aşkın Tören’e teşekkürlerini ilettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.