BENZİN VE MOTORİNE ZAM

Ekonomi 22.11.2016 - 18:19, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2684+ kez okundu.
 

BENZİN VE MOTORİNE ZAM

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası(PÜİS), yarından geçerli olmak üzere benzine 15 kuruş, motorine 10 kuruş zam beklendiğini bildirdi.

PÜİS'in Twitter ve Facebook hesabından yapılan açıklamada, "23 Kasım 2016 tarihinden geçerli olmak üzere benzine 15 kuruş, motorine 10 kuruş, gaz yağı ve siyah ürünlerde de zam beklenmektedir." denildi. Akaryakıtta yaşanan bu zam, dolardaki rekorlar ve Brent ham petrol fiyatlarındaki artıştan kaynaklanıyor. Geçtiğimiz cuma günü motorine 9 kuruş zam yapılmıştı.
Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası(PÜİS), yarından geçerli olmak üzere benzine 15 kuruş, motorine 10 kuruş zam beklendiğini bildirdi.

PÜİS'in Twitter ve Facebook hesabından yapılan açıklamada, "23 Kasım 2016 tarihinden geçerli olmak üzere benzine 15 kuruş, motorine 10 kuruş, gaz yağı ve siyah ürünlerde de zam beklenmektedir." denildi.

Akaryakıtta yaşanan bu zam, dolardaki rekorlar ve Brent ham petrol fiyatlarındaki artıştan kaynaklanıyor.

Geçtiğimiz cuma günü motorine 9 kuruş zam yapılmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.