BENDEN UZAK ALLAH'A YAKIN OLUN

Gündem 02.01.2018 - 22:40, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4269+ kez okundu.
 

BENDEN UZAK ALLAH'A YAKIN OLUN

Milli Piyango'nun yılbaşı çekilişinde 5 milyon liralık çeyrek biletlerden birisi Ordulu Tır şoförü Mutlu Kaya’ya isabet etti.

Milli Piyango'nun yılbaşı çekilişinde 5 milyon liralık çeyrek biletlerden birisi Ordulu Tır şoförü Mutlu Kaya’ya isabet etti. Milli Piyango yılbaşı çekilişinde 2551923 numaralı çeyrek bilete 5 milyon lira isabet etti. Çeyrek biletlerden bir tanesinin sahibi ise 20 adet İstanbul bileti satın alan Ordulu, evli ve 2 çocuk babası Mutlu Kaya’ya ait. Mutlu Kaya, İstanbul’dan satın aldığı 2551923 numaralı çeyrek bileti ile Ankara’ya giderek Milli Piyango Genel Müdürlüğünden 1 milyon 250 bin TL. ’sini aldı.  Kaya, ilk etapta hayali olan Range Rover satın alırken, 3. Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Yeni Orduspor’a da 50 bin lira bağış yapacağını açıkladı. Şimdiye kadar kendisini hiç arayıp sormayan akrabalarına da sosyal medya hesabından seslenen Kaya, annesinin ölümünden sonra babasının kendisini sokağa attığını söyleyerek,  “Yıl 1990 ben dünyaya gelmişim. Babasız 14 yaşıma kadar büyüdüm ama hiç çocukluğumu yaşayamadan 17 yaşımda annemi kaybettim, babam sokağa attı. Sokaklarda yattım, aç kaldım, susuz kaldım, çok hatalar yaptım ama benim suçum yok. Suç çocukluğumda elimden tutan bir tane dahi akrabam olmadı. Benim bir tek akrabam var oda Esim İpek Kaya, kızım Lutiye Su, oğlum Gökmen Ege. Bu zamana kadar arayıp sormayanlar çok ağır konuşurum. Benden uzak durun Allah’a yakın olun. ’açıklamasında bulundu. Öte yandan Milli Piyango İdaresi'nin yılbaşı büyük ikramiyesinin 9794035 numaralı bilete isabet ettiği ve çeyrek biletlerden birinin Ankara Şans Market tarafından satıldığı belirlendi. Büyük ikramiyenin talihlisi ise henüz ortaya çıkmadı.      
Milli Piyango'nun yılbaşı çekilişinde 5 milyon liralık çeyrek biletlerden birisi Ordulu Tır şoförü Mutlu Kaya’ya isabet etti.

Milli Piyango'nun yılbaşı çekilişinde 5 milyon liralık çeyrek biletlerden birisi Ordulu Tır şoförü Mutlu Kaya’ya isabet etti.

Milli Piyango yılbaşı çekilişinde 2551923 numaralı çeyrek bilete 5 milyon lira isabet etti. Çeyrek biletlerden bir tanesinin sahibi ise 20 adet İstanbul bileti satın alan Ordulu, evli ve 2 çocuk babası Mutlu Kaya’ya ait.

Mutlu Kaya, İstanbul’dan satın aldığı 2551923 numaralı çeyrek bileti ile Ankara’ya giderek Milli Piyango Genel Müdürlüğünden 1 milyon 250 bin TL. ’sini aldı.  Kaya, ilk etapta hayali olan Range Rover satın alırken, 3. Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Yeni Orduspor’a da 50 bin lira bağış yapacağını açıkladı. Şimdiye kadar kendisini hiç arayıp sormayan akrabalarına da sosyal medya hesabından seslenen Kaya, annesinin ölümünden sonra babasının kendisini sokağa attığını söyleyerek,  “Yıl 1990 ben dünyaya gelmişim. Babasız 14 yaşıma kadar büyüdüm ama hiç çocukluğumu yaşayamadan 17 yaşımda annemi kaybettim, babam sokağa attı. Sokaklarda yattım, aç kaldım, susuz kaldım, çok hatalar yaptım ama benim suçum yok. Suç çocukluğumda elimden tutan bir tane dahi akrabam olmadı. Benim bir tek akrabam var oda Esim İpek Kaya, kızım Lutiye Su, oğlum Gökmen Ege. Bu zamana kadar arayıp sormayanlar çok ağır konuşurum. Benden uzak durun Allah’a yakın olun. ’açıklamasında bulundu.

Öte yandan Milli Piyango İdaresi'nin yılbaşı büyük ikramiyesinin 9794035 numaralı bilete isabet ettiği ve çeyrek biletlerden birinin Ankara Şans Market tarafından satıldığı belirlendi. Büyük ikramiyenin talihlisi ise henüz ortaya çıkmadı.      

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.