“BAYRAMINIZ KEMER OLSUN”

Gündem 30.04.2022 - 00:18, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4121+ kez okundu.
 

“BAYRAMINIZ KEMER OLSUN”

Türkiye genelinde eş zamanlı olarak bugün saat 18.00’de başlatılan trafik denetimleri, Ordu’da da gerçekleştirildi.

Ramazan Bayramında artan trafik yoğunluğunda sürücülerin daha dikkatli olmalarını, trafik kurallarına uymalarını sağlamak ve trafik kazalarını azaltmak amacıyla İçişleri Bakanlığının “Bayramınız Kemer Olsun” mottosu ile trafik denetimleri yapılıyor. Türkiye genelinde eş zamanlı olarak bugün saat 18.00’de başlatılan trafik denetimleri, Ordu’da da gerçekleştirildi. Eski otogar mevkiinde yapılan trafik denetimine, Vali Tuncay Sonel, İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş, İl Jandarma Komutanı Albay Numan Öksüz de katıldı.  Emniyet kemeri takılması, araç kullanırken cep telefonu ile konuşma yapılmaması ve hız sınırlarına uyulması konularında sürücülere uyarılarda bulunan Vali Tuncay Sonel, hem sürücülerin, hem de beraberinde seyahat edenlerin bayramını kutlayarak, hayırlı yolculuklar dileğinde bulundu. Sürücü ve yolculara çikolata da ikram eden Vali Sonel, araçlarda bulunan çocuklara da oyuncak hediye etti. Yapılan trafik denetimiyle ilgili açıklamada bulunan Vali Tuncay Sonel, “Bugün, İçişleri Bakanlığımızın himayelerinde 81 ilde eş zamanlı olarak saat 18.00 itibariyle ‘Bayramınız Kemerli Olsun’ sloganıyla trafik denetimi yapılıyor. Emniyet ve jandarmamız uygulamalar yapıyor. Bizler şunu istiyoruz; Allah rızası için emniyet kemerimizi takalım, hıza dikkat edelim, uykusuz direksiyon başına geçmeyelim, araç kullanırken telefonla konuşmayalım. Yapılan denetimlerde, arkadaşlarımız hem denetleme yapıyorlar hem de vatandaşlarımızın bayramını kutlayarak  onlara kolonya ve çikolata ikram ediyorlar. Bayramınız kemerli olsun diyoruz. Kazasız, belasız hayırlı bayramlar diliyorum” diye konuştu. Bayram süresince devam edecek trafik kontrollerinde sürücülere bilgilendirici broşürler dağıtılıyor.
Türkiye genelinde eş zamanlı olarak bugün saat 18.00’de başlatılan trafik denetimleri, Ordu’da da gerçekleştirildi.

Ramazan Bayramında artan trafik yoğunluğunda sürücülerin daha dikkatli olmalarını, trafik kurallarına uymalarını sağlamak ve trafik kazalarını azaltmak amacıyla İçişleri Bakanlığının “Bayramınız Kemer Olsun” mottosu ile trafik denetimleri yapılıyor.

Türkiye genelinde eş zamanlı olarak bugün saat 18.00’de başlatılan trafik denetimleri, Ordu’da da gerçekleştirildi.

Eski otogar mevkiinde yapılan trafik denetimine, Vali Tuncay Sonel, İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş, İl Jandarma Komutanı Albay Numan Öksüz de katıldı. 

Emniyet kemeri takılması, araç kullanırken cep telefonu ile konuşma yapılmaması ve hız sınırlarına uyulması konularında sürücülere uyarılarda bulunan Vali Tuncay Sonel, hem sürücülerin, hem de beraberinde seyahat edenlerin bayramını kutlayarak, hayırlı yolculuklar dileğinde bulundu.

Sürücü ve yolculara çikolata da ikram eden Vali Sonel, araçlarda bulunan çocuklara da oyuncak hediye etti.

Yapılan trafik denetimiyle ilgili açıklamada bulunan Vali Tuncay Sonel, “Bugün, İçişleri Bakanlığımızın himayelerinde 81 ilde eş zamanlı olarak saat 18.00 itibariyle ‘Bayramınız Kemerli Olsun’ sloganıyla trafik denetimi yapılıyor. Emniyet ve jandarmamız uygulamalar yapıyor. Bizler şunu istiyoruz; Allah rızası için emniyet kemerimizi takalım, hıza dikkat edelim, uykusuz direksiyon başına geçmeyelim, araç kullanırken telefonla konuşmayalım. Yapılan denetimlerde, arkadaşlarımız hem denetleme yapıyorlar hem de vatandaşlarımızın bayramını kutlayarak  onlara kolonya ve çikolata ikram ediyorlar. Bayramınız kemerli olsun diyoruz. Kazasız, belasız hayırlı bayramlar diliyorum” diye konuştu.

Bayram süresince devam edecek trafik kontrollerinde sürücülere bilgilendirici broşürler dağıtılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.