Başkan Tekintaş, Vatandaşlara Aşure Dağıttı

Gündem 05.11.2014 - 09:50, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2870+ kez okundu.
 

Başkan Tekintaş, Vatandaşlara Aşure Dağıttı

Başkan Tekintaş, Vatandaşlara Aşure Dağıttı

Altınordu Belediyesi ve İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Muharrem ayı dolayısıyla düzenlenen "Aşure Dağıtım" programına katılan Belediye Başkanı Engin Tekintaş vatandaşlara aşure dağıttı. Tahıl Pazarı'nda düzenlenen etkinliğe Belediye Başkanı Engin Tekintaş'ın yanı sıra Altınordu Kaymakamı Şenol Esmer, İl Emniyet Müdürü İsmail Dalkılıç, Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürü Mehmet Öztürk, Belediye Meclis Üyeleri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programda aşure kazanının başına geçen Başkan Tekintaş ve protokol mensupları kaselere doldurdukları aşureleri vatandaşlara dağıttı. Aşure dağıtımının ardından konuşan Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Muharrem Ayı'nın birlik ve beraberlik ayı olmasına dikkat çekti.  Güzelliklerin paylaştıkça çok önemli bir kardeşliği oluşturduğunu kaydeden Belediye Başkanı Tekintaş, şöyle konuştu; "Muharrem ayının özellikle sağlık, sıhhat içinde hayırlar getirmesini, barış getirmesini, kardeşliğimizi güçlendirmesini diliyorum. Hicri yılımızın milletimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bugün bir sosyal sorumluluk projesi gereği, Muharrem ayının geleneksel bir süreç içerisinde hatırlanabilmesi adına önemli gördüğümüz aşure gününü dün idrak ettik. Bugün bu meydanda halkımıza aşure sunarak onlara da bu güzel anı yaşararak bizde sorumluluğumuzu yerine getirmeye gayret ediyoruz. Belediye olarak Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğümüz ile Emniyetimizin ve Kaymakamlığımızın katkıları bizim için önemliydi. Güzellikler paylaşıldıkça millet adına çok önemli bir kardeşliği oluşturuyor. Biz de bunu başarmak zorundayız"  KAYMAKAM ESMER: "KATKI SAĞLAYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM" İlçe Kaymakamı Şenol Esmer ise, " Muharrem ayı dolayısıyla dün aşure günü ve bugün o günün devamı olarak Altınordu Belediyemiz ve İl Emniyet Müdürlüğümüzün düzenlediği güzel bir aşure etkinliğinde beraberiz. Bu hem kamu çalışanlarının hemde suç ve suçluluk konusunda mücadele eden polisimizin birde güzel yönlerini burada sergilenmesi açısından önemliydi. Katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.  ÖZTÜRK: " BAŞKANIMIZ ENGİN TEKİNTAŞ 'A BİZİ BURAYA DAVET ETTİĞİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM" "Tüm vatandaşlarımızın Muharrem Ayı'nı kutluyorum" diyen Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürü Mehmet Öztürk, "Altınordu Belediye Başkanlığı'mızın düzenlemiş olduğu aşure gününe katılmış bulunmaktayız. Bu özel günü birlikte gerçekleştirmek istedik. Bu bir sosyal sorumluluk projesi olup, Toplum Destekli Polislik olarak İl Emniyet Müdürlüğü olarak her zaman bu tür projelerde her kesime destek veriyoruz. Birlikte hareket ediyoruz. Başkanımız Engin Tekintaş 'a bizi buraya davet ettiği için teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu
Başkan Tekintaş, Vatandaşlara Aşure Dağıttı

Altınordu Belediyesi ve İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Muharrem ayı dolayısıyla düzenlenen "Aşure Dağıtım" programına katılan Belediye Başkanı Engin Tekintaş vatandaşlara aşure dağıttı.

Tahıl Pazarı'nda düzenlenen etkinliğe Belediye Başkanı Engin Tekintaş'ın yanı sıra Altınordu Kaymakamı Şenol Esmer, İl Emniyet Müdürü İsmail Dalkılıç, Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürü Mehmet Öztürk, Belediye Meclis Üyeleri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda aşure kazanının başına geçen Başkan Tekintaş ve protokol mensupları kaselere doldurdukları aşureleri vatandaşlara dağıttı.

Aşure dağıtımının ardından konuşan Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Muharrem Ayı'nın birlik ve beraberlik ayı olmasına dikkat çekti.

 Güzelliklerin paylaştıkça çok önemli bir kardeşliği oluşturduğunu kaydeden Belediye Başkanı Tekintaş, şöyle konuştu; "Muharrem ayının özellikle sağlık, sıhhat içinde hayırlar getirmesini, barış getirmesini, kardeşliğimizi güçlendirmesini diliyorum. Hicri yılımızın milletimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bugün bir sosyal sorumluluk projesi gereği, Muharrem ayının geleneksel bir süreç içerisinde hatırlanabilmesi adına önemli gördüğümüz aşure gününü dün idrak ettik. Bugün bu meydanda halkımıza aşure sunarak onlara da bu güzel anı yaşararak bizde sorumluluğumuzu yerine getirmeye gayret ediyoruz. Belediye olarak Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğümüz ile Emniyetimizin ve Kaymakamlığımızın katkıları bizim için önemliydi. Güzellikler paylaşıldıkça millet adına çok önemli bir kardeşliği oluşturuyor. Biz de bunu başarmak zorundayız"

 KAYMAKAM ESMER: "KATKI SAĞLAYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

İlçe Kaymakamı Şenol Esmer ise, " Muharrem ayı dolayısıyla dün aşure günü ve bugün o günün devamı olarak Altınordu Belediyemiz ve İl Emniyet Müdürlüğümüzün düzenlediği güzel bir aşure etkinliğinde beraberiz. Bu hem kamu çalışanlarının hemde suç ve suçluluk konusunda mücadele eden polisimizin birde güzel yönlerini burada sergilenmesi açısından önemliydi. Katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

 ÖZTÜRK: " BAŞKANIMIZ ENGİN TEKİNTAŞ 'A BİZİ BURAYA DAVET ETTİĞİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM"

"Tüm vatandaşlarımızın Muharrem Ayı'nı kutluyorum" diyen Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürü Mehmet Öztürk, "Altınordu Belediye Başkanlığı'mızın düzenlemiş olduğu aşure gününe katılmış bulunmaktayız. Bu özel günü birlikte gerçekleştirmek istedik. Bu bir sosyal sorumluluk projesi olup, Toplum Destekli Polislik olarak İl Emniyet Müdürlüğü olarak her zaman bu tür projelerde her kesime destek veriyoruz. Birlikte hareket ediyoruz. Başkanımız Engin Tekintaş 'a bizi buraya davet ettiği için teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.