Başkan Demirci'den İkametgah Çağrısı

Gündem 02.12.2014 - 19:20, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2937+ kez okundu.
 

Başkan Demirci'den İkametgah Çağrısı

Başkan Demirci'den İkametgah Çağrısı

,Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, gurbette yaşayan Akkuşlulara nüfus çağrısı yaptı. Başkan Demirci, “Vatandaşlarımız şunu iyi bilmelidir ki belediyenin iller bankasından gelen paydan başka geliri yoktur, nüfusumuz ne kadar çok artarsa gelen ödeneğimiz yani kaynağımız o kadar çok artıyor. Akkuş Belediyesi kişi başına yapılan ödeneklerle sizlere en iyi hizmeti vermeye çalışıyor. İlçesini seven bir Akkuşlu olarak ilçemize her zaman sahip çıktınız, bundan sonrada sahip çıkmanızı istiyoruz. Her Şey Akkuş için sloganı ile yola çıkarak Akkuş’ta yaşıyorsak, belediye hizmetlerinin daha iyi ve daha fazla olması adına başka yerlerde olan ikametgahlarımızı mutlaka ilçemize taşımak zorundayız. Bizim sevdamız Akkuş’tur, bu sevdaya gönül veren herkesi bu konuda duyarlı olmaya çağırıyorum” ifadesini kullandı. Başkan Demirci, yasal olarak yılın büyük çoğunluğu yani Mart - Aralık ayları arası Akkuş'ta yaşayıp kış aylarında başka yerlerde ikamet gösterilmesinin yanlış olduğunu belirterek, en geç 31 Aralık tarihine kadar nüfus müdürlüğünde sadece bir imza ile ikametgahların Akkuş'a alınabildiğine dikkat çekti. İKAMETİNİZİ AKKUŞ'A ALDIRIN HEM SİZ KAZANIN HEM ŞEHRİNİZ KAZANSIN  Başkan Demirci açıklamasını şu sözlerle sürdürdü, "Özellikle yaz aylarında gurbetçilerimiz ilçemize geldiklerinde bizden yol, su gibi hizmetler istemekteler ve isteklerinde de haklılar. İstedikleri hizmetleri yapabilmemiz için ilçemizin nüfusa ihtiyacı var. İkametinizi Akkuş'a aldırın hem siz kazanın hem şehriniz kazansın"  
Başkan Demirci'den İkametgah Çağrısı

,Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, gurbette yaşayan Akkuşlulara nüfus çağrısı yaptı.

Başkan Demirci, “Vatandaşlarımız şunu iyi bilmelidir ki belediyenin iller bankasından gelen paydan başka geliri yoktur, nüfusumuz ne kadar çok artarsa gelen ödeneğimiz yani kaynağımız o kadar çok artıyor. Akkuş Belediyesi kişi başına yapılan ödeneklerle sizlere en iyi hizmeti vermeye çalışıyor. İlçesini seven bir Akkuşlu olarak ilçemize her zaman sahip çıktınız, bundan sonrada sahip çıkmanızı istiyoruz. Her Şey Akkuş için sloganı ile yola çıkarak Akkuş’ta yaşıyorsak, belediye hizmetlerinin daha iyi ve daha fazla olması adına başka yerlerde olan ikametgahlarımızı mutlaka ilçemize taşımak zorundayız. Bizim sevdamız Akkuş’tur, bu sevdaya gönül veren herkesi bu konuda duyarlı olmaya çağırıyorum” ifadesini kullandı.

Başkan Demirci, yasal olarak yılın büyük çoğunluğu yani Mart - Aralık ayları arası Akkuş'ta yaşayıp kış aylarında başka yerlerde ikamet gösterilmesinin yanlış olduğunu belirterek, en geç 31 Aralık tarihine kadar nüfus müdürlüğünde sadece bir imza ile ikametgahların Akkuş'a alınabildiğine dikkat çekti.

İKAMETİNİZİ AKKUŞ'A ALDIRIN HEM SİZ KAZANIN HEM ŞEHRİNİZ KAZANSIN

 Başkan Demirci açıklamasını şu sözlerle sürdürdü, "Özellikle yaz aylarında gurbetçilerimiz ilçemize geldiklerinde bizden yol, su gibi hizmetler istemekteler ve isteklerinde de haklılar. İstedikleri hizmetleri yapabilmemiz için ilçemizin nüfusa ihtiyacı var. İkametinizi Akkuş'a aldırın hem siz kazanın hem şehriniz kazansın"  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.